Ruitenheer presenteert haar 2021 jaaroverzicht!

Jaaroverzicht 2021

Het jaar zit er weer bijna op, maar wat is er dit jaar allemaal gebeurt? Kijk met ons mee!♦️

Ruitenheer presenteert haar 2021 jaaroverzicht. Ondanks de oude en huidige maatregelen was het alsnog een mooi jaar. In het jaaroverzicht is te zien hoeveel nieuwe samenwerkingen Ruitenheer is aangegaan, het aantal minuten waarin Ruitenheer diensten uitvoert en het aantal likes van onze sociale media pagina’s.

Ruitenheer is maar liefst 41 nieuwe samenwerkingen aangegaan. Wij zijn trots dat Ruitenheer in het jaar 2021 een mooie groei heeft doorgemaakt. Deze groei is mede te danken aan de nieuwe commercie afdeling binnen Ruitenheer. We hopen in de toekomst deze groei voort te kunnen zetten.

 

Het aantal minuten waarin Ruitenheer diensten uitvoert is erg hoog. Dat komt omdat Ruitenheer maar liefst over 250 fulltimers en 200 parttimers beschikt. Al hun gewerkte minuten zijn berekend en bij elkaar opgeteld, samen komt dat uit op een mooi aantal gewerkte minuten. Om precies te zijn heeft Ruitenheer 43.686.938 uur diensten uitgevoerd.

In het jaar 2021 zijn we intern veel bezig geweest met het verbeteren van onze marketing. Binnen één jaar hebben we een volledig nieuwe marketing afdeling kunnen opzetten. In het jaar 2021 hebben onze sociale media kanalen maar liefst 8152 likes ontvangen. Op onze sociale media kanalen posten wij veel leuke berichten. Van het uitvoeren van diensten tot nieuwe sponsordeals. Neem een kijkje op onze sociale media kanalen of op onze website www.ruitenheer.nl

Wij hopen dat je ons jaaroverzicht leuk vond! Heb jij nog leuke, grappige of goede ervaringen met Ruitenheer gedeeld in het afgelopen jaar? Zet het hieronder in de comments! Of mail het naar ons via marketing@ruitenheer.nl en wie weet delen we jouw ervaring op onze sociale media kanalen.

Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen wij iedereen een voorspoedig 2022?? Wij hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn!

Lees ook deze berichten

[test_dump]