Disneyland Parijs is de wens van Moustafa

sponsoring

Ruitenheer steunt Moustafa naar Disneyland Parijs!

Moustafa Makhlouf is sportcoach voor mensen met een beperking. Of, zoals hij dat zelf liever zegt: mensen met een uitdaging. De mensen met een uitdaging worden bij Moustafa helden genoemd. Sportcoach Moustafa Makhlouf is ervan overtuigd: iedereen kan sporten. Ook als je niet kan zien. Ook als je het syndroom van Down hebt. En dat laat de vrijwilliger samen met zijn sportklasje aan de wereld zien.

Moustafa is niet alleenmaar met zijn helden in de sportschool! Hij is ook vaak met ze op plekken buiten de sportschool. Zo gaan ze weleens zwemmen bij mooi weer, wandelen of naar de film.

Moustafa zijn wens

Maar toch is er nog één wens van de helden. Ze zouden heel graag een weekendje naar Disneyland Parijs gaan. Toen Ruitenheer dit te horen kreeg wisten we direct dat wij ze hierbij wilden steunen. Om dit mooie initiatief te steunen zal Ruitenheer een bedrag van €400,- bijdragen aan het weekendje Disneyland Parijs. Wij vragen ook onze volgers om hulp! Sta jij open om jouw steentje bij te dragen en ervoor te zorgen dat Moustafa en zijn helden een weekendje naar Disneyland Parijs kunnen?

Steun de helden voor een mooi weekendje Disneyland Parijs.

Zijn eigen woorden

“Een wens die de helden al heel lang koesteren. Het zou prachtig zijn om met ze dit te doen. Dank Ruitenheer Nederland BV voor deze prachtige donatie en de mensen die wel en niet doneren ❤️”

U helpt Moustafa door een bedrag naar keuze over te maken via onderstaande link:

https://bunq.me/theheroes

We hopen dat u net als ons het fantastisch vind om Moustafa en zijn helden hierbij te ondersteunen! Bedankt ♦️

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]