Ruitenheer test met zelfrijdende auto’s!

  1. Home
  2. |
  3. Blog
  4. |
  5. |
  6. Ruitenheer test met zelfrijdende auto’s!

Ruitenheer test met zelfrijdende auto’s!

Ruitenheer wilt altijd blijven innoveren, zo ook met de busjes van onze specialisten. Wij merkten dat na het uitvoeren van de werkzaamheden de schoonmaak en gevelonderhoud specialisten vaak vermoeid zijn. Uiteraard willen wij dat onze specialisten vol goede moed naar de volgende klant gaan. Binnenkort zullen zij de mogelijkheid hebben om plaats te nemen op de bijrijders stoel. Onze collega’s kunnen dan tijdens het verplaatsen van klant naar klant genieten van een boekje en een koffie.

De testversie voor autonoom rijden Wordt nu via FSD 9 toegepast. FSD staat voor Full Self Driving: volledig zelfrijdend. Wel is de software nog niet volledig klaar voor gebruik. Op het gebied van overheidsbeleid en regelgeving gericht op het testen van autonome voertuigen scoort Nederland hoog. Wij konden hierdoor snel testen met onze zelfrijdende Ruitenheer busjes. “Dit laat het toch wel erg dichtbij komen” vertelt Danny Scheffmann commercieel manager.

We vinden het super dat je al zo ver gekomen bent met het lezen van de blog! Maar we moeten je helaas toch echt wat vertellen. Het is natuurlijke een grote 1 april grap. Wel zouden we het leuk vinden als je nog een kijkje op de rest van onze website neemt.

Lees ook deze berichten

[test_dump]

Menu