glasbewassing specialist gezocht regio Amsterdam!

Wordt jij de nieuwe glasbewassing specialist in Amsterdam?

Door dat wij grote opdrachten hebben mogen aannemen hebben wij weer ruimte voor nieuwe collega’s! Wij zijn opzoek naar glasbewassing specialisten.

Over de glasbewassing

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé partner voor glasbewassing van uw locaties. Wij hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar. Met een hecht en betrokken team met eigen gediplomeerde medewerkers zijn wij bevlogen en een samenwerkingspartner die met u meedenkt, flexibel is en kwaliteit en professionaliteit voorop heeft staan♦️

Specialist
Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gespecialiseerde en deskundige specialisten. Onze mensen vinden wij belangrijk en wij investeren veel in onze medewerkers en geven ze alle ruimte om zich te bekwamen in het vak door het volgen van trainingen en opleidingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd over voldoende middelen, materialen én tijd beschikken om hun werk kwalitatief op het hoogste niveau uit te voeren.

Telescopisch glasbewassing
Telescopisch glasbewassing is het bewassen van hoge ramen vanaf de grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een telescoopsteel met borstel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden bewassen. Om de kwaliteit van excellente glasbewassing te borgen gebruiken wij camera’s op het telescopische steel voor inspectie van ramen en dakgoten. Dit hanteren wij als een van de controlemiddelen voor de wassteel methode.

Osmose water
Wij gebruiken een eigen osmose-unit. Zo vermijden wij additioneel transport voor de levering van osmose water.

De vacature

glasbewassingVanwege de enorme groei van Ruitenheer, zijn wij dringend opzoek naar glasbewassing specialisten.

Functie: Glazenwasser specialist
Beschikbaarheid: Per direct
Aantal uren: 38 uur per week

Taakomschrijving:
Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 40 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. Ruitenheer biedt landelijke dekking. Ruitenheer is trots dat bedrijven als het WTC Amsterdam en Almere, maar ook de Universiteit van Leiden, de voetbalstadions van AZ en sc Heerenveen een samenwerking met Ruitenheer zijn aangegaan. Ruitenheer richt zich in de eerste plaats op de specifieke wensen van de klant en hebben de service daarom de laatste jaren flink verbreed. Verantwoord en veilig werken staat hierbij op nummer één en de lat van Ruitenheer ligt daarbij hoger dan de wettelijk eisen. Ruitenheer adviseert de klant over de meest efficiënte werkwijze, over effectieve materialen en milieuvriendelijke onderhoudsprocessen.

Gewenste profiel:
• Je bent een echte aanpakker
• Communicatief, sociaal en klantgericht ingesteld
• Ervaring als glazenwasser
• Je houdt van werken in de buitenlucht en hebt geen hoogtevrees
• Je wilt en durft verantwoordelijkheid te nemen

Wij bieden jou:
• Goed salaris
• Werken in een gezellig team met een prettige werksfeer
• Doorgroeimogelijkheden
• Afwisselende en uitdagende functie

Ben je geïnteresseerd?

Heb jij de ambitie om jezelf te bewijzen bij een toonaangevend bedrijf en eventueel door te kunnen groeien? Dan is Ruitenheer de plek voor jou!

Of solliciteer je toch liever ergens anders op? Neem dan hier een kijkje!

#vacature #glazenwasser #specialist #solliciteren #ruitenheer

Lees ook deze berichten

[test_dump]