Revolutionaire samenwerking: Ruitenheer zorgt voor gevelonderhoud en glasbewassing van het nieuwe Tergooi MC ziekenhuis!

Tergooi MC Kiest Ruitenheer voor Gevelonderhoud en Glasbewassing

In 2011 werd besloten om een nieuwe hoofdlocatie te bouwen voor Tergooi MC in Hilversum, in de prachtige bosrijke omgeving van Monnikenberg. Het ziekenhuis zal alle acute, intensieve en klinische zorg van de huidige locaties in Blaricum en Hilversum samenbrengen. Dit jaar zal het nieuwe en enorme ziekenhuis eindelijk geopend worden en Ruitenheer is trots om een deel van deze nieuwe stap in de gezondheidszorg te zijn.

Het is geen geheim dat de gezondheidszorgsector een hoge mate van specialisatie vereist. Tergooi MC staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en de beste zorg voor patiënten. Het nieuwe ziekenhuis is ontworpen om state-of-the-art zorg te bieden aan iedereen die het nodig heeft. Vanwege de omvang van het project verliep de selectieprocedure via een tender. Ruitenheer was een van de vele gerenommeerde bedrijven die zich inschreef voor deze tender.

Na het bekijken van de offertes, heeft Tergooi MC ervoor gekozen om Ruitenheer in te schakelen voor het gevelonderhoud en de glasbewassing van het nieuwe ziekenhuis. Het commerciële team en het marketingteam van Ruitenheer hebben samengewerkt om een passende offerte op te stellen en deze op een juiste en duidelijke manier te presenteren. Het succes van Ruitenheer in de tender betekent dat we de komende jaren verantwoordelijk zijn voor het gevelonderhoud en de glasbewassing van het nieuwe Tergooi MC ziekenhuis.

Als een bedrijf dat gespecialiseerd is in gevelonderhoud en glasbewassing, is Ruitenheer toegewijd aan het leveren van de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan zijn klanten. Onze jarenlange ervaring en expertise stellen ons in staat om de best mogelijke resultaten te behalen. We begrijpen ook dat het belangrijk is om de omgeving van patiënten en personeel schoon en veilig te houden. Daarom zullen we ons uiterste best doen om ons werk discreet en zonder overlast uit te voeren.

Als bedrijf zijn we vereerd om betrokken te zijn bij de bouw van deze belangrijke nieuwe zorglocatie en we kijken ernaar uit om Tergooi MC te ondersteunen bij het leveren van uitstekende zorg aan patiënten. We zijn toegewijd aan het opbouwen van een positieve en langdurige relatie met Tergooi MC en zullen ons uiterste best doen om aan hun behoeften te voldoen.

TERGOOI MC

Wil je op de Hoogte blijven over ruitenheer? volg ons dan vooral op linkedin

Lees ook deze berichten

[test_dump]