Wordt jij de nieuwe Accountmanager bij Ruitenheer?

Gevel

Ruitenheer zoekt personeel voor de functie Commercieel Medewerker Buitendienst (Accountmanager)

Beschikbaarheid: Per direct
Aantal uren: 40 uur per week

Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar jonge ondernemende Accountmanagers (Commercieel Medewerker Buitendienst), die zoeken naar een volgende stap in hun carrière of zelfs net beginnen en die willen en kunnen meegroeien met het bedrijf.

Jij bent niet bang om in de telefoon te klimmen om het klantenbestand uit te breiden door koude sales te doen. Daarnaast zorg je goed voor bestaande klanten en zorg je dat je met al je key accounts een goede relatie opbouwt. Je moet het vooral leuk vinden om zowel telefonisch als face to face sales te genereren. Motivatie is hierbij belangrijker dan ervaring, want dat leren we je wel.

Hoe zien jouw dagelijkse werkzaamheden eruit?

Je bezoekt nieuwe (potentiële) klanten en inventariseert de lokale situatie op het gebied van gevelonderhoud, schilderwerk, en schoonmaak, waarna je de best passende oplossing bedenk. Je krijgt veel vrijheid en je krijgt de ruimte om mee te denken met het bedrijf. Je bent ondernemend, je ziet de kansen en weet ze om te zetten in groei. Geen dag is hetzelfde, je reist heel Nederland door en komt op de gaafste plekken. Een zakelijk drankje doen met een klant op de Zuid-As? Voor jou als accountmanager bij Ruitenheer geen bijzondere bezigheid!

Zelfstandig projecten leiden, successen vieren met collega’s én een glimlach toveren op het gezicht van onze klanten. Zo ziet je baan als accountmanager bij Ruitenheer eruit! Iets voor jou? Lees de gehele vacature via https://lnkd.in/eh2y2Je8

#Vacature #Accountmanager #Traineeship #Buitendienst #Joinourteam #Ruitenheerzoektjou #motivatie

Lees ook deze berichten

[test_dump]