Ruitenheer zegt ‘U’ tegen stadskantoor Utrecht: Onderhoud van een icoongebouw voor de komende 5 jaar

stads kantoor utrecht

Ruitenheer zegt ‘U’ tegen stadskantoor Utrecht: Onderhoud van een icoongebouw voor de komende X jaar

Het is altijd een eer om als bedrijf de kans te krijgen om een iconisch gebouw te onderhouden. Ruitenheer kreeg deze kans met het stadskantoor van Utrecht. Een tenderprocedure was nodig om de beste partij te selecteren voor dit belangrijke project en Ruitenheer kwam als winnaar uit de bus. We zijn dan ook trots om dit gebouw te onderhouden en kijken uit naar de jarenlange samenwerking met de Gemeente Utrecht.

Het stadskantoor Utrecht

Het stadskantoor van Utrecht is een opvallend en modern gebouw in het hart van Nederland. Het heeft een interessante vormgeving en het ontwerp is bekroond met meerdere architectuurprijzen. Het gebouw is ontworpen door de bekende architectenbureau Kraaijvanger en de constructie is gebouwd door BAM Bouw en Techniek. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er strenge eisen werden gesteld aan het onderhoud van dit prachtige gebouw.

Gevelonderhoud

Ruitenheer heeft ruime ervaring in gevelonderhoud en is zeer bekend met de uitdagingen die gepaard gaan met het werken aan iconische gebouwen. Gevelonderhoud omvat alle werkzaamheden die nodig zijn om de gevel van een gebouw schoon en in goede staat te houden. Dit omvat het reinigen van de gevel, het repareren van beschadigingen, het vervangen van kapotte onderdelen, en het schilderen van de gevel. Gevelonderhoud is van groot belang omdat het niet alleen de uitstraling van het gebouw beïnvloedt, maar ook de veiligheid van de gebruikers en voorbijgangers.

Het onderhoudsplan

Als onderdeel van het onderhoudsplan voor het stadskantoor van Utrecht zullen we de gevel reinigen en inspecteren op beschadigingen. Indien nodig zullen we reparaties uitvoeren en onderdelen vervangen. Ook het schilderen van de gevel zal deel uitmaken van het onderhoudsplan. Dit alles om ervoor te zorgen dat het gebouw er niet alleen mooi uitziet, maar ook veilig is voor alle gebruikers en bezoekers.

Trots op de samenwerking

Ruitenheer is verheugd om samen te werken met de Gemeente Utrecht en om te mogen bijdragen aan het behoud van dit iconische gebouw. Het is onze missie om de gebouwen van onze klanten in topconditie te houden en we zijn vastbesloten om dit doel te bereiken voor het stadskantoor Utrecht.

Kortom, Ruitenheer zegt “U” tegen het stadskantoor Utrecht! We zijn trots om dit prachtige gebouw te mogen onderhouden en kijken uit naar de jarenlange samenwerking met de Gemeente Utrecht.

 

Bekijk hier bericht op onze linkedin pagina, benieuwd naar meer van dit soort nieuwtjes volg ons dan vooral op linkedin!

Lees ook deze berichten

[test_dump]