Storm Eunice laat behoorlijk wat schade achter!

Jaaroverzicht 2021

Storm Eunice is gaan liggen, maar laat behoorlijk wat schade achter!

Storm Eunice, die vrijdag en zaterdag over Nederland raasde, is de op twee na zwaarste storm in de afgelopen vijftig jaar. Dit is terug te zien uit de ontvangen schade meldingen. Ruitenheer heeft maar liefst 194 schade meldingen ontvangen in de afgelopen 3 dagen. We hebben hulp kunnen bieden bij vele verschillende soorten schades en konden veel gedupeerde bij staan.

De soorten schades die wij tegenkwamen verschilden erg van klein tot groot. Schades zoals losse dakpannen of gevels waar soms hele puien of raam delen van waren losgerukt tot grote schades waar volledige daken verwoest waren. Ondanks het einde van de storm zal ons Ruitenheer calamiteiten team deze week nog druk bezig zijn met het herstellen van schades.

Ruitenheer wilt haar collega’s van calamiteitendienst bedanken voor hun fantastische inzet en een groot compliment geven. Evenals onze collega’s bij schoonmaak en gevelonderhoud, zij hebben het calamiteiten team met mankracht en materiaal ondersteund. Hierdoor zijn wij in staat geweest om aan elke oproep van hulp gehoor te geven. Ruitenheer heeft tegen geen enkele gedupeerde nee hoeven zeggen.

Dit lijkt misschien normaal, maar dat is helaas dit weekend anders geweest. Meerdere malen hebben wij gedupeerde gesproken die aangaven leveranciers gesproken te hebben die hen niet wilde helpen of niet konden helpen door grote drukte. De dankbetuigingen van gedupeerden en van onze opdrachtgevers aan onze organisatie is dan ook groot. Ruitenheer heeft weer op vele plaatsen het verschil mogen maken. Dat is iets waar wij voor staan en naar streven.

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Heeft u ook dringend hulp nodig bij calamiteiten? Neem direct contact met ons op via het 24/7 bereikbare noodnummer: 0800-7848364337

Lees ook deze berichten

[test_dump]