Wij zijn dé partner voor glasbewassing van uw locaties.

Met 43 jaar ervaring zijn wij dé partner voor glasbewassing van uw locaties. Wij hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar. Met een hecht en betrokken team met eigen gediplomeerde medewerkers zijn wij bevlogen en een samenwerkingspartner die met u meedenkt, flexibel is en kwaliteit en professionaliteit voorop heeft staan♦️

In de afbeelding zijn er punten uitgelicht waarover onze glasbewassing specialisten beschikken. Hieronder lichten wij de punten verder toe.

– Specialist
Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gespecialiseerde en deskundige specialisten. Onze mensen vinden wij belangrijk en wij investeren veel in onze medewerkers en geven ze alle ruimte om zich te bekwamen in het vak door het volgen van trainingen en opleidingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd over voldoende middelen, materialen én tijd beschikken om hun werk kwalitatief op het hoogste niveau uit te voeren.

– Duurzame werkkleding
Onze medewerkers dragen duurzame werkkleding. Deze is van gefabriceerd van duurzaam materiaal gebaseerd op minimaal 60% bio-katoen of recyclet katoen. Onze kledingleverancier is in het bezit van een Fair Wear certificering.

– Telescopisch glasbewassing
Telescopisch glasbewassing is het bewassen van hoge ramen vanaf de grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een telescoopsteel met borstel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden bewassen. Om de kwaliteit van excellente glasbewassing te borgen gebruiken wij camera’s op het telescopische steel voor inspectie van ramen en dakgoten. Dit hanteren wij als een van de controlemiddelen voor de wassteelmethode.

– Osmose water
Wij gebruiken een eigen osmose-unit. Zo vermijden wij additioneel transport voor de levering van osmose water.

Lees ook deze berichten

[test_dump]