Calamiteitendienst

24/7 professionele hulpverlening

Wateroverlast, brand, storm, inbraak, milieu-incidenten of andere calamiteiten zijn helaas slecht te voorspellen. Met Ruitenheer weet u zeker dat u snel over een deskundig team beschikt dat adequate en professionele hulp biedt. In welke situatie dan ook.

Last van schade door storm? Bel ons 24/7 nummer

Bel direct met ons Calamiteiten nummer via 0800-7848364337, die 24/7 beschikbaar is voor alle calamiteiten. Door heel Nederland staat ons eigen calamiteiten team voor u klaar.

Alarmnummer Ruitenheer Calamiteitendienst

24/7 service – 0800-7848364337

Beperking bedrijfsstilstand

Eigen waterzuivering units

Verzekeringszaken snel afgehandeld

calamiteiten

24/7 Calamiteiten service

Ons eigen calamiteiten team bestaat uit werknemers en coördinatoren die 24 uur per dag en 7 dagen per week paraat staan en professionele hulpverlening bieden bij calamiteiten. Door snel en adequaat te handelen zorgen wij dat bedrijfsstilstand zoveel mogelijk wordt beperkt. U kunt hierdoor snel weer aan de slag.

Ruitenheer heeft eigen mobiele waterzuivering units en verzorgt voor u het transport en de opslag van inboedels. Verzekeringszaken handelen wij snel af en ook alle ondersteunende werkzaamheden hebben wij onder één dak.

Hoe werkt het?

Bij aankomst op locatie zorgen de profecionals er voor directe schade stop. De coördinatoren van Ruitenheer zorgen voor de reiniging- en saneringswerkzaamheden. Ze analyseren de mogelijke oorzaak/toedracht ten behoeve van een calamiteiten rapportage. Ze verzamelen nadere gegevens en beschrijven de schade-omvang. Tot slot rapporteren de coördinatoren over de getroffen maatregelen en hun effecten. En het vervolg traject met betrekking tot het herstel kunnen wij ook voor u organiseren.