Veelgestelde vragen

Voor bedrijven en instellingen. Ook werken we samen met en voor regionale politie en brandweerkorpsen, beveiligingsbedrijven, verzekeringsinstellingen, expertisebureaus en vastgoed beheermaatschappijen.

Voor onder meer; brand en roetschade sanering, waterschade, inbraakschade, stormschade, ontruiming en desinfectie en milieu-incidenten.

Ons deskundige team van werknemers en coördinatoren staat 24 uur per dag paraat. Ze leveren snel en adequaat professionele hulpverlening bij calamiteiten.

Jazeker! Via onze eigen inkooporganisatie kunnen wij u scherpe aanbiedingen doen voor het leveren van o.a. dispensers, schoonmaakmiddelen en gebruiksmiddelen voor sanitaire ruimtes.

Door ervaring en een zeer heldere kijk op de dagelijkse schoonmaak. Wij kunnen werkzaamheden uitvoeren wanneer u dat wilt, overdag, ’s avond of ’s nachts. U werkt elke dag weer in een schone omgeving.

Ja. Met een servicecontract van Ruitenheer hebt u de garantie dat binnen 24 uur alles er weer perfect uitziet.

Al onze medewerkers zijn minimaal in het bezit (of in opleiding) van een vakdiploma, van glazenwasser tot calamiteitenmedewerker en schilder. Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, worden onze medewerkers bijgeschoold. Ook hebben veel medewerkers vervolgopleidingen gevolgd en zijn in het bezit van de diverse vakgerichte diploma’s . Tevens worden onze medewerkers verplicht om de opleiding VCA Basisveiligheid te volgen en te behalen.

Al onze medewerkers zijn herkenbaar aan de Ruitenheer bedrijfskleding . Wij eisen van onze medewerkers een verzorgde uitstraling. Ze worden gebrieft om zich aan te passen aan de sfeer en regels van uw organisatie.

Jazeker! Ruitenheer is altijd op de hoogte van de steeds complexere eisen die de Arbeidsomstandighedenwetgeving aan uw bedrijf of instelling stelt voor verantwoord en veilig werken. Daarnaast voeren wij periodiek overleg met de arbeidsinspectie en worden onze operationeel verantwoordelijke regelmatig bijgeschoold.

Het wassen van het gevelglas aan de binnenzijde is in principe gelijk aan het wassen van de buitenkant van het gevelglas. Het wassen is inclusief het afsponzen van de directe omlijstingen. Wij ontdoen de vensterbanken van lekwater en maken ze schoon. Het nadrogen van het glas gebeurt met een raamwisser.

Om goede communicatie en flexibele dienstverlening te garanderen heeft u een vaste ploeg en een eigen contactpersoon binnen Ruitenheer.

Jazeker! Ruitenheer heeft ruime ervaring met milieuvriendelijke graffitiverwijdering en het aanbrengen van antigraffiti systemen. Indien nodig kunnen wij ook de gevel opnieuw schilderen.

Ja. RVS, aluminium, hout, steen of beton. Ruitenheer heeft ruim tachtig gevelonderhoud specialisten in dienst met ruime ervaring. Om het risico, dat u gevel schade lijdt, te voorkomen, maken wij een analyse en testen we welke toepassing de beste is. Hierdoor krijgt u goed zicht op het uiteindelijke resultaat. Indien nodig verrichten we laboratorium onderzoek.