Disclaimer

Alle logo’s en handelsmerken, op deze pagina en de op gelinkte pagina’s in de hetzelfde pad, zijn eigendom van Ruitenheer Nederland B.V. Op alle via deze pagina gelinkte en geschreven teksten en ideeën is auteursrecht van toepassing. Zonder toestemming van Ruitenheer Nederland B.V. is verdere publicatie niet toegestaan.

Ondanks de zorg die aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kan Ruitenheer B.V. niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Ruitenheer Nederland B.V. aangeboden informatie, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane handelingen.

Bij twijfel over de juistheid van de gegevens of bij constatering van onjuistheden raden wij u dan ook aan contact op te nemen met de afdeling PR & Communicatie van Ruitenheer Nederland B.V.

Alle gebruikers van deze site worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de hierboven genoemde voorwaarden.

© 2015 Ruitenheer B.V. – Alle rechten voorbehouden

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu