Schoonmaak

Uw werkomgeving laten stralen als nooit tevoren

Een schone werkplek is niet alleen prettig om in te werken, schoonmaak heeft ook diverse voordelen voor u als organisatie. Laat uw bedrijfspand of kantoor schoonmaken door een professioneel schoonmaakbedrijf en profiteer van de volgende voordelen.

Een goede en positieve indruk
Verbetering van werkprestaties
Daling van het ziekteverzuim

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer is niet voor niets een schoonmaakprofessional. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van schoonmaak weten wij wat u als klant wilt. Onze medewerkers spelen in op uw wensen en kunnen deze, dankzij hun kennis en ervaring, vervullen. Maar u kiest Ruitenheer voor meer dan alleen goede schoonmaakwerkzaamheden. Zo vinden wij maatschappelijke betrokkenheid erg belangrijk, hierdoor proberen wij een positieve bijdrage te leveren aan de wereld om ons heen. Wij maken dan ook alleen gebruik van milieuvriendelijke producten en zijn een fanatiek sponsor van diverse sportclubs en goede doelen. Zo zijn wij onder andere de trotse sponsor van stichting KIKA en partner/sponsor van diverse amateur en betaald voetbal clubs.

  • Een goede en positieve indruk
  • Een eigen lijn aan schoonmaakproducten
  • Concurrerende tarieven
  • Milieuvriendelijke producten
  • Maatschappelijk betrokken

Specialistisch schoonmaakwerk

De schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer beperken zich niet alleen tot het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Wij zijn daarnaast ook specialist in onder andere bouw- en evenementen schoonmaak, handyman werkzaamheden, computerreiniging en desinfectie & reiniging in de voedingsmiddelen industrie. U kunt bij ons ook terecht voor hygiëne care (totale toilethygiëne care kunt u bij ons onderbrengen), mede als het vloeronderhoud!

Eigen producten

Bij Ruitenheer wordt altijd gestreefd naar perfectie en daarom maken wij alleen gebruik van de beste schoonmaakproducten en het beste personeel. Ruitenheer heeft zelf een lijn met schoonmaakproducten ontwikkeld, deze lijn bevat de beste schoonmaakmiddelen die er op dit moment verkrijgbaar zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ons personeel binnen uw bedrijf past, onze medewerkers gaan grondig en onopvallend te werk. Het resultaat zal daarentegen verbluffend zijn!

Wij staan altijd voor u klaar

De werkzaamheden van schoonmaakbedrijf Ruitenheer beperken zich niet van 09:00 tot 17:00, wij gaan door waar u stopt. Dankzij onze 24-uurs service kunnen wij uw bedrijfspand schoonmaken terwijl u er niet bent. Daardoor kunnen uw werknemers de volgende dag direct aan het werk in een schone omgeving.