Zorgbemiddeling

Ruitenheer zorgbemiddelt tussen zorgprofessionals en opdrachtgevers voor de intramurale zorg. Door onze persoonlijke aanpak maken wij de perfecte match tussen opdrachtgever en ZZP’er.

Vanuit Ruitenheer Zorg werken wij doormiddel van een zuivere Zorgbemiddeling. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor onze opdrachtgevers en zzp’ers.

Zorg bemiddeling
24/7
gediplomeerd en geregistreerd

Uw zorg ontzorgt door ons!

Ruitenheer Zorg heeft een groot aantal zorgprofessionals aan zich weten te binden. Onze zorgprofessionals hebben wij op verschillende niveaus en wonen door heel Nederland!

Om de kwaliteit te waarborgen is Ruitenheer Zorg zeer zorgvuldig met de selectie van onze zzp’ers. Wij laten een professionele screening doen door Otentica. Deze organisatie checkt op echtheid van diploma’s en geldigheid van documenten. Zonder check schrijven wij niemand in!

Ruitenheer is een bedrijf dat maatschappelijk en sociaal erg betrokken is.

Waar staat Ruitenheer Zorg voor?

Ruitenheer Zorg heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van Zorg  en Hygiëne.. Ruitenheer Zorg is 24/7 bereikbaar! De zorg gaat altijd door!  Een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Ruitenheer ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Missie

Ruitenheer Zorg heeft als missie volledig te ontzorgen op het gebied van Zorg.

  • De ‘’Zorg” moet altijd doorgaan
  • Ruitenheer Zorg is er in alle opzichten voor de organisaties en de Zorgprofessionals. (zzp’ers)

Visie

Ruitenheer streeft naar het opbouwen van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers en onze Zorgprofessionals (ZZP’ers) dit doen wij door persoonlijk contact te onderhouden en te investeren in onze relaties. Wij van Ruitenheer Zorg streven naar “de juiste zorg aan het bed “

Palliatieve zorg thuis aanvragen

Bij Ruitenheer Zorg leveren we met name zorg in de vorm van palliatief-terminale nachtzorg of 24-uurszorg in de thuissituatie. Vaak vindt deze zorg plaats in de terminale fase van een cliënt. U meldt een cliënt eenvoudig bij ons aan via het intakeformulier of neem contact met ons op.