Schoonmaakbedrijf gezocht?

Schoonmaakbedrijf Ruitenheer

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf die al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen neemt? Ruitenheer helpt u graag! Wij zijn een gecertificeerd schoonmaakbedrijf met bijna 40 jaar ervaring en staan bekend om onze flexibele werktijden. Wij kunnen u 24 uur per dag en zeven dagen in de week van dienst zijn. Zo is het mogelijk dat wij buiten de werktijden van uw bedrijf om, schoonmakenwerkzaamheden verrichten. Zo heeft u geen last van ons tijdens uw werkdag.

Vakkundig personeel

Ruitenheer beschikt over vakkundig personeel. Wij werken alleen met personeel dat in het bezit is van een diploma of hiervoor in opleiding is. Wij weten hoe vervelend het is als een schoonmaker niet in uw bedrijfscultuur past, daarom zal ons personeel zich te allen tijde aanpassen aan uw bedrijfscultuur. De schoonmaakwerkzaamheden van Ruitenheer worden niet alleen beperkt tot het schoonmaken van kantoren en bedrijfspanden. Zo zijn wij onder meer gespecialiseerd in:

  • Schoonmaak bij evenementen
  • Computerreiniging
  • Desinfectie en reiniging in de voedingsmiddelen industrie
  • Schoonmaak in de bouwsector
  • Handyman werkzaamheden

Ruitenheer op verschillende locaties

Wij zijn werkzaam in verschillende steden door het hele land. Zo zijn wij bijvoorbeeld werkzaam in en rond de volgende steden:

Schoonmaakbedrijf Alkmaar Schoonmaakbedrijf Hilversum
Schoonmaakbedrijf Almere Schoonmaakbedrijf Lelystad
Schoonmaakbedrijf Amersfoort Schoonmaakbedrijf Maastricht
Schoonmaakbedrijf Amsterdam Schoonmaakbedrijf Nijmegen
Schoonmaakbedrijf Arnhem Schoonmaakbedrijf Rotterdam
Schoonmaakbedrijf Breda Schoonmaakbedrijf Sittard
Schoonmaakbedrijf Den Haag Schoonmaakbedrijf Utrecht
Schoonmaakbedrijf Eindhoven Schoonmaakbedrijf Zwolle
Schoonmaakbedrijf Groningen

Meer informatie over ons schoonmaakbedrijf? Bel direct  088-6975560!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw Schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu