5 redenen om uw gevel door Ruitenheer te laten onderhouden!

Gevel

5 redenen om de gevel van uw gebouw door Ruitenheer te laten onderhouden! 

  1. Behoud van uw gebouw! Een primaire functie van een buitengevel is het beschermen van de binnenkant van het gebouw tegen weer en wind. Ook zijn wij gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard. 
  2. Uitstraling van een gebouw wordt grotendeels bepaald door de omgeving waarin het staat, maar ook door de staat van onderhoud. Een goed onderhouden gebouw geeft een positieve indruk aan uw gasten. 
  3. De grootste vijand van elk gebouw: vocht. Indien de buitengevel dusdanig is aangetast dat het niet meer vochtwerend is, dan zal vocht via de binnenmuur de gevel beschadigen. 
  4. Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen. 
  5. Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’. Meer informatie over glasbewassing? 

gevel  gevel

Waarom Ruitenheer

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Ruitenheer is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse (sport)verenigingen ondersteunt Ruitenheer ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor onze maatschappij.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’. Meer informatie over glasbewassing?

 

Over glasbewassing

Waarom zou u blijven zitten met vuile ramen, als Ruitenheer oplossing biedt? Ruitenheer levert glasbewassing die de unieke behoeftes van elke klant vervult. De glasbewassing wordt aangepast naar de situatie. Heeft u het gevoel dat bepaalde plekken onbereikbaar zijn? Geen zorgen, Ruitenheer maakt het onbereikbare bereikbaar!

Hoe gaan wij tewerk?

Om deze ‘onbereikbare’ plekken te bereiken gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies naar de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Ruitenheer bied de mogelijkheid om glasbewassing  op veel verschillende manieren toe te passen. Enkele glasbewassing manieren waar Ruitenheer in gespecialiseerd is bestaan uit:

  • Glasbewassing traditionele manier
  • Glasbewassing met eigen hoogwerkers
  • Rope Access
  • Telescopisch glasbewassing
  • Glasbewassing d.m.v. gondels

De zorg voor uw ruiten kunt u daarom makkelijk overdragen aan Ruitenheer dat gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare glasbewassing. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glasbewassing van Ruitenheer.

Nog steeds niet helemaal overtuigd? Voor meer informatie neem contact met ons op via danny@ruitenheer.nl of neem een kijkje op onze glasbewassing pagina  Ook kunt u bij onze social media kanalen terecht: Instagram, Facebook en LinkedIn

Lees ook deze berichten

[test_dump]