Beveiliging

Een veilig gevoel in combinatie met onderhoud!

Dat is onze garantie voor organisaties waarmee wij zaken doen. U kunt zich volledig richten op uw gasten. Hun wensen staan centraal voor u, en de uwe voor ons. Dag en nacht.

Speciaal getraind
Signaleren risicovol gedrag
Voorkomt problemen

Beveiliging en service tegelijk

Combineer beveiliging en service op een effectieve en kostenefficiënte manier. Wij hebben ruime ervaring in de beveiliging van diverse 4- en 5-sterren hotels. We verzorgen indien gewenst de night-audit en alle voorkomende receptiediensten.

Objectbeveiliging

De beveiligers van Ruitenheer weten precies wat er in en om uw bedrijfspand afspeelt. De beveiligers bieden veiligheid door toezicht. en bieden veiligheid door toezicht. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te beschermen, wilt u verzekerd zijn van professionele bewaking van uw pand. De beveiligers van Ruitenheer staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De beveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.