Groenonderhoud

Perfect onderhouden groen

Een strak gemaaid gazon en gevarieerd groen zonder onkruid doet de uitstraling van uw bedrijf goed. Bij Ruitenheer zorgen wij voor modern aangelegd en onberispelijk gesnoeid groen.

Strak gemaaid gazon
Passie voor groen
Verplanten van bomen

Aanleg én onderhoud zonder verrassingen

De aanleg en het onderhoud van uw gazon, heg, bomen en ander groen voeren we uit volgens de RAW-systematiek. We werken met beeld- en presentatiebestekken. Als opdrachtgever weet u precies waar u aan toe bent. Onze hoveniers controleren en rapporteren hun bevindingen voordat ze aan de slag gaan.

Groene vingers

Alle voorkomende werkzaamheden in het groen op uw terrein behoren tot ons vakgebied. Ruitenheer heeft alle materieel in huis om gazons en bermen perfect te onderhouden. Onze medewerkers hebben een passie voor groen en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

U vraagt, wij maaien

Maar daar blijft het niet bij. U kunt er van op aan dat Ruitenheer grondig uitpakt. Naast grondwerk en aanleg, snoeiwerk tot 35 meter en het rooien en frezen van boomwortels kunt u ook alle andere voorkomende werkzaamheden aan ons overlaten. Denk aan maaien, het keppelen van ruwgras en het aanleggen van gazons. Bovendien rooien en vellen wij bomen en planten en verplanten wij (zware) bomen.

Laat alle voorkomende werkzaamheden in het groen op uw terrein over aan Ruitenheer. Wij garanderen een zorg minder en een resultaat waar u trots op bent.

Vrijblijvende offerte  aanvragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of ontvangt u graag een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te adviseren.