Lek detectie

Ruitenheer helpt u bij het detecteren van een lekkage!

Wij sporen de lekkage vakkundig op en repareren indien gewenst direct de oorzaak van het lek. Wij kunnen ook de gevolgschades herstellen. Wij zullen uw zorgen uit handen nemen in geval van lekkage.

Landelijke dekking
Begeleiden u in het verzekeringstraject
Werken met infrarood camera
  • In alle gevallen het voordeligste vaste tarief van Nederland
  • Wij vinden de oorzaak van uw lekkage zonder hak- en breek werk
  • Reparatie van uw lekkage en herstel van uw gevolgschades
  • Wij nemen alle zorgen uit handen en begeleiden u in het verzekeringstraject
  • Wij zijn werkzaam in heel Nederland met in ieder rayon een vaste lekdetectie expert
  • Al onze medewerkers zijn geschoolde en zeer ervaren vakmensen

Hoe werkt lekdetectie?

Met behulp van de modernste technieken en beste gereedschappen kunnen we door middel van lekdetectie lekkages vroegtijdig opsporen. Een van de instrumenten die we gebruiken hiervoor is een infraroodcamera, die nauwkeurig kan aangeven waar het lek zit met behulp van warmtedetectie.

Door de nauwkeurigheid van deze methode is er geen hak- en breekwerk meer nodig om het lek op te sporen en wordt onnodige schade aan uw woning voorkomen. Na het lek opgespoord te hebben kunnen wij de oorzaak snel en effectief herstellen.

Last van een lekkage?

Heeft u last van een lekkage en wilt u alleen experts met echt kennis van zaken in uw huis? Neem dan snel contact met ons op! Efficiënt en veilig werken staat bij ons voorop. Hierdoor kunt u rekenen op een vakkundige en betaalbare oplossing voor uw lekkage. Ruitenheer staat ten alle tijde voor u klaar!