Ongediertebestrijding en ongediertepreventie

Ruitenheer helpt u bij ongediertebestrijding en ongediertepreventie!

Of het nu gaat om muizen, ratten, kruipende en vliegende insecten of vogels. Ze kunnen voor nogal wat overlast en schade zorgen. Hoe langer u wacht, hoe erger het wordt. Wacht dus niet met ingrijpen! Wij staan voor u klaar!

Landelijke dekking
Integrated Pest Management (IPM)
Ongediertepreventie

Preventie en bestrijding van ongedierte

Voorkomen is beter dan genezen. Toch wordt in de meeste gevallen pas hulp ingeroepen als er sprake is van een ongedierteprobleem. Ook dan kunt u natuurlijk op Ruitenheer vertrouwen om uw ongedierteprobleem effectief te bestrijden. Wanneer het probleem verholpen is, helpen wij u verder om preventieve maatregelen te nemen zodat het probleem niet terug zal keren.

Ongediertebestrijding

Ratten, muizen, vliegen, zilvervisjes, kakkerlakken, mieren, duiven en nog veel meer. Allemaal insecten/dieren die voor behoorlijk wat overlast kunnen zorgen. Voor ieder soort en voor iedere branche hanteren we een passende aanpak. Door deze verschillende manieren van aanpakken zijn wij gespecialiseerd in duurzame ongediertebestrijding en ongediertepreventie door heel Nederland. We gaan op een milieu- en diervriendelijke wijze te werk en zorgen wij voor een structurele oplossing van uw plaagdierprobleem.

Ongediertepreventie

Ruitenheer biedt een effectieve preventie voor ieder bedrijf en iedere sector. Wij hebben ervaring met de preventie van allerlei soorten plaagdieren. Onze focus ligt niet alleen op ongediertebestrijding, maar vooral ook op ongediertepreventie. Want voorkomen is beter dan genezen. Garanties kunnen we helaas niet geven, maar we kunnen wel de risico’s zo klein mogelijk maken. Wij werken volgens de IPM methode (Integrated Pest Management). Zowel onze wijze van voorkomen van ongedierte, als de wijze van ongediertebestrijding, is hierop gebaseerd. Een ontoegankelijke, hygiënische omgeving is voor plaagdieren immers niet aantrekkelijk.