Vloeronderhoud

Vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren

De vloeren in uw pand hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Dit heeft gevolgen voor de uitstraling van uw vloer, en van uw pand. Met planmatig vloeronderhoud van Ruitenheer heeft u een zorg minder.

Alle soorten vloeren (binnen en buiten)
Specialistische behandeling
Anti-slip
De beste behandeling

Met vloeronderhoud richten wij ons op zowel de uitstraling als de conditie van uw vloeren. Met optimaal vloeronderhoud kan een vloer namelijk jarenlang mee. Bij Ruitenheer werken gediplomeerde medewerkers die periodiek cursussen volgen, om elk type vloer van het beste onderhoud te kunnen voorzien. Ze werken alleen met de beste materialen en technieken. Wij zorgen dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien. Jaar in jaar uit.

Vloeronderhoud voor alle soorten vloeren

Ruitenheer heeft de specialisten in huis die uw vloer in topconditie houden. Onze medewerkers hebben ervaring met alle vloeronderhoud en alle soorten vervuiling en slijtage, of het nu gaat om:

  • Het strippen en coaten van linoleum vloeren,
  • Het reinigen van vloerbedekking
  • Of het opnieuw laten glanzen van natuursteen.

Voor Ruitenheer geen enkel probleem!

Anti-slip

Voorkom ongelukken en laat uw stenen vloer voorzien van een effectief anti-slip middel. Wij kunnen voor iedere stenen vloer afzonderlijk bepalen wat het beste anti-slip middel is. Ruitenheer doet dus meer dan alleen vloeronderhoud.

Bij Ruitenheer stellen wij een passend rapport op voor uw vloeronderhoud. Met advies op maat en de beste vloeronderhoud tips. Zodat uw vloer nog heel lang mooi blijft.

Roltrapreiniging

Roltrapreiniging is een belangrijk aspect van het onderhouden van gebouwen en openbare ruimtes. Het zorgt ervoor dat roltrappen veilig, hygiënisch en aantrekkelijk blijven voor gebruikers. Het proces van roltrapreiniging omvat het verwijderen van stof, vuil en andere verontreinigingen die zich op de treden en leuningen van de roltrap hebben opgehoopt.

Regelmatige roltrapreiniging is noodzakelijk om ervoor te zorgen dat roltrappen hygiënisch blijven en geen gezondheidsrisico’s opleveren voor gebruikers. Bovendien kan een schone roltrap een positieve indruk maken op bezoekers van het gebouw en bijdragen aan een professionele uitstraling.

Het is aanbevolen om roltrappen minstens één keer per maand grondig te reinigen, afhankelijk van de frequentie van gebruik. In drukke gebouwen of openbare ruimtes kan het nodig zijn om roltrappen vaker schoon te maken om ervoor te zorgen dat ze altijd in topconditie zijn.

Laat ons de zorg voor uw roltrapreiniging op ons nemen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze roltrapreinigingdiensten of om een offerte aan te vragen.