Vloeronderhoud

Goed vloeronderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren

De vloeren in uw pand hebben heel wat te verduren. Hakken, wielen, vuil, vocht, en zonlicht veroorzaken vuil en slijtage. Dit heeft gevolgen voor de uitstraling van uw vloer, en dus van uw pand. Met planmatig vloeronderhoud van Ruitenheer heeft u een zorg minder.

De beste behandeling

 

Met vloeronderhoud richten wij ons op zowel de uitstraling als de conditie van uw vloeren. Met optimaal vloeronderhoud kan een vloer namelijk jarenlang mee. Bij Ruitenheer werken gediplomeerde medewerkers die periodiek cursussen volgen, om elk type vloer van het beste onderhoud te kunnen voorzien. Ze werken alleen met de beste materialen en technieken. Wij zorgen dat uw vloeren er altijd op hun best uitzien. Jaar in jaar uit.

Vloeronderhoud voor alle soorten vloeren

Of het nu gaat om:

  • het strippen en coaten van linoleum vloeren,
  • het reinigen van vloerbedekking
  • of het opnieuw laten glanzen van natuursteen.

Ruitenheer heeft de specialisten in huis die uw vloer in topconditie houden. Onze medewerkers hebben ervaring met alle vloeronderhoud en alle soorten vervuiling en slijtage.

Anti-slip

Voorkom ongelukken en laat uw stenen vloer voorzien van een effectief anti-slip middel. Wij kunnen voor iedere stenen vloer afzonderlijk bepalen wat het beste anti-slip middel is. Ruitenheer doet dus meer dan alleen vloeronderhoud.

Bij Ruitenheer stellen wij een passend rapport op voor uw vloeronderhoud. Met advies op maat en de beste vloeronderhoud tips. Zodat uw vloer nog heel lang mooi blijft.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw vloeronderhoud?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu