Hartverwarmend moment om te koesteren: Liam’s (10) word verrast met Mcdonald’s

Hartverwarmend moment om te koesteren: Liam’s (10) word verrast met Mcdonald’s

Vorige week kwamen wij een Linked in bericht tegen van de papa van Liam. Hij vertelde daarin dat hij samen met zijn vrouw, Liam negen jaar geleden heeft geadopteerd om hem een mooie toekomst te geven. Ook vertelde hij dat Liam een ontwikkelingsachterstand en autisme heeft, dit raakte ons zo erg dat wij iets voor hem wilden doen!

Een Passie voor McDonald’s

Een van de meest opmerkelijke aspecten van Liam’s persoonlijkheid is zijn passie voor McDonald’s. Deze populaire fastfoodketen is voor hem meer dan alleen een plek om te eten; het is een wereld vol wonderen en verzamelobjecten. Liam is een trotse verzamelaar van alles wat te maken heeft met McDonald’s.

Om deze passie te eren en Liam een beetje extra vreugde te schenken, besloten wij iets bijzonders te doen. We kochten heel wat McDonald’s cadeaubonnen voor hem, zodat hij zelf voor zijn favoriete items kon sparen.

Koesteren

Een Dag om te Koesteren

Vandaag hebben we een jongen genaamd Liam in het zonnetje gezet. Zijn verhaal herinnert ons eraan dat de wereld vol zit met bijzondere mensen en prachtige gebaren. Het is een herinnering dat gemeenschap en medeleven de kracht hebben om harten te verwarmen en levens te veranderen.

Dus laten we dit verhaal koesteren, net zoals we Liam en zijn liefdevolle familie koesteren. Laten we allemaal een beetje meer liefde, begrip en zorg in onze wereld brengen. Want zoals Liam ons heeft laten zien, kunnen deze kleine daden van vriendelijkheid en genegenheid een wereld van verschil maken.

Benieuwd naar de beelden van dit mooie moment? Klik hier voor de video.

Respect voor Sergej en Mariëlle

Liam, met zijn eigen unieke reis, is het levende bewijs van hoe liefde de wereld kan veranderen. Zijn ouders, Sergej en Marielle, omarmden hem met open armen en gaven hem de warmte en zorg die hij verdiende. Dit is het begin van een verhaal dat ons eraan herinnert dat familie niet altijd wordt bepaald door bloed, maar door de liefde en toewijding.

Naast het vieren van Liam’s liefde voor McDonald’s, verdienen zijn ouders, Sergej en Marielle, ook een speciale vermelding. Het opvoeden van een kind met speciale behoeften vereist ongelooflijk veel moed, toewijding en liefde.

Hun verhaal is een inspiratiebron voor ons allemaal, en het herinnert ons eraan dat gezinnen in alle vormen en maten komen. Wat telt, is de liefde die we delen en de zorg die we bieden.

Een bericht naar Liam

Liam, we hopen dat je blijft stralen en geniet van je liefde voor McDonald’s en de onvoorwaardelijke liefde van je ouders. Je hebt ons allemaal geïnspireerd en herinnerd aan wat echt belangrijk is in het leven.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Benieuwd naar nog meer van zulke soort verhalen? bekijk dan onze andere blogs.

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]