Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van topprestaties op het gebied van faciliteitenonderhoud. Onze expertise ligt in het handhaven van hoogwaardige sportomgevingen waar atleten, fitnessliefhebbers en sportfans kunnen gedijen.

Met een team van toegewijde professionals begrijpen we dat sportfaciliteiten speciale zorg en aandacht vereisen. Onze dienstverlening bestaat uit, het onderhoud van fitnessapparatuur tot vloeronderhoud en sanitair.

Onze missie is om sportfaciliteiten in topconditie te houden, zodat sporters en bezoekers een optimale ervaring kunnen beleven. We streven naar veilige, schone en goed onderhouden ruimtes die bijdragen aan het succes en de tevredenheid van onze klanten.

Of het nu gaat om een fitnesscentrum, een sportarena of een multisportcomplex, ons team staat klaar om sportcentra te helpen hun faciliteiten in topvorm te houden, zodat sportieve ambities kunnen worden gerealiseerd.

Neem vandaag nog contact op met Ruitenheer!

Naast ons contactformulier kunt u ons ook per mail bereiken. Bel ons gerust via 088-6975560

of stuur een mailtje naar info@ruitenheer.nl en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Met ruim 44 jaar ervaring zijn wij uw geschikte partner.