Ruitenheer Steunt Hans Metselaar: Samen de Top Bereiken voor KWF

Ruitenheer Steunt Hans Metselaar: Samen de Top Bereiken voor KWF

Een samenwerking met impact

Het is met grote trots dat we vandaag aankondigen dat Ruitenheer de heer Hans Metselaar zal steunen door middel van shirtsponsoring voor zijn ongelooflijke inzet tijdens de Alp d’HuZes. Op 6 juni zal Hans minimaal vier keer de legendarische Alp d’Huez beklimmen, alles ten behoeve van het belangrijke onderzoek van KWF Kankerbestrijding. Samen streven we naar de top, zowel op de berg als in de strijd tegen kanker.

Hans Metselaar: een toegewijde klimmer en gepassioneerde steunpilaar

Hans Metselaar, een toegewijde en gepassioneerde individu, heeft zichzelf opnieuw gecommitteerd aan een ongelooflijke uitdaging om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Met de steun van Ruitenheer, een bedrijf dat bekend staat om zijn maatschappelijke betrokkenheid en steun aan goede doelen, zal Hans zijn fysieke en mentale grenzen verleggen om een positieve impact te maken in de strijd tegen kanker.

Hans Metselaar

Een legendarische uitdaging

De Alp d’HuZes is een van ’s werelds meest uitdagende fietsroutes, met de beklimming van de Alp d’Huez als ultieme test van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Door deze uitdaging aan te gaan, toont Hans niet alleen zijn persoonlijke vastberadenheid, maar ook zijn diepe toewijding aan het helpen van anderen en het ondersteunen van levensveranderend onderzoek.

KWF kankerbestrijding

Het doel van deze inspanning kan niet worden overschat. Kanker is een ziekte die ons allemaal op de een of andere manier heeft geraakt, en het werk van organisaties zoals KWF Kankerbestrijding is van onschatbare waarde in de zoektocht naar genezing en verbeterde behandelingen. Door Hans te steunen, steunen we niet alleen een individu in zijn persoonlijke uitdaging, maar dragen we ook bij aan een groter geheel, aan een wereld waarin kanker niet langer het leven van zoveel mensen verwoest.

Een steunpilaar in de gemeenschap

Ruitenheer is vereerd om een rol te spelen in deze nobele inspanning. Als bedrijf dat waarde hecht aan maatschappelijke verantwoordelijkheid, geloven we sterk in het ondersteunen van initiatieven die een positieve impact hebben op de samenleving. Door Hans Metselaar te sponsoren, omarmen we de geest van gemeenschap en saamhorigheid die zo essentieel is in de strijd tegen kanker.

Samen naar de top

Dus laten we samen de top bereiken. Laten we Hans aanmoedigen terwijl hij de Alp d’Huez beklimt, en laten we samen streven naar een wereld waarin kanker geen verwoestende impact meer heeft. Door onze steun, onze inzet en onze solidariteit kunnen we een verschil maken. Samen staan we sterk, en samen kunnen we de wereld veranderen.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Benieuwd naar nog meer van zulke soort verhalen? bekijk dan onze andere blogs.

Lees ook deze berichten

[test_dump]