Ruitenheer verbreed haar diensteverlening met ongedierte bestrijding en preventie!

Ruitenheer verbreed haar diensteverlening met ongedierte bestrijding en preventie!

Wij zijn dagelijks bezig met het onderzoeken naar mogelijkheden voor het verbreden van onze dienstverlening. Met deze gedachten is het ons doel om de klanten volledig te ontzorgen. Daarom bieden wij de nieuwe dienst ongedierte bestrijding en preventie aan.

Er is niks zo vervelend als overlast van ongedierte. Vanaf heden kunt u hiervoor contact opnemen met Ruitenheer. Wij kunnen zowel bestrijden als preventief actie ondernemen. Dit ligt volledig aan wat u wilt.

Uit wat voor werkzaamheden bestaan onze bestrijding en preventie.

Muizen bestrijden

De aanwezigheid van muizen in uw bedrijfspand of uw huis is onhygiënisch, vervelend en schadelijk voor zowel uw gezondheid als uw meubilair. Het is daarom belangrijk om muizen zo snel mogelijk te bestrijden om ware muizenplaag te voorkomen.

Er zijn een aantal mogelijkheden om muizen in huizen en bedrijven te verjagen. Voor het laten bestrijden van muizen in een bedrijfspand en om te voorkomen dat er een plaagdierprobleem ontstaat, is het verstandig om de hulp van een professioneel ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Ruitenheer is gespecialiseerd in het bestrijden van muizen en onze experts weten precies hoe ze een muizenvrije omgeving creëren en behouden.

Doe-het-zelfmethodes zijn een voordelige en eenvoudige manier voor het bestrijden van muizen. Toch is voor een permanente oplossing een professionele aanpak aan te raden. Ruitenheer is de expert als het aankomt op een effectieve en snelle bestrijding van muizen. Door middel van onze werkzaamheden en een goede samenwerking met de klant zorgen we voor een permanente oplossing voor het muizenprobleem. We gaan op een milieuvriendelijke en duurzame wijze te werk.

Professionele preventie van muizen

Onze medewerkers geven advies over hoe de veiligheid en hygiëne zal terugkeren in uw bedrijf. Hiermee verkleint u de kans op schade als gevolg van een muizenplaag. Daarnaast zorgen we met onze preventie op maat voor een blijvende oplossing, zodat u ook in de toekomst geen last meer heeft van muizen.

Ratten bestrijden

Het snel en adequaat bestrijden van ratten is belangrijk omdat ze het meest schadelijke ongedierte zijn. Zowel bruine als zwarte ratten dragen ziektes met zich mee zoals de ziekte van Weil, Salmonella en E coli. Deze ziektes zijn voor mensen en dieren schadelijk. Daarnaast brengen de knaagdieren schade toe aan meubilair, bekabeling en tuinen. Bij rattenoverlast is het noodzakelijk om de hulp in te schakelen van een bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding. Vermoedt u rattenoverlast? Schakel dan Ruitenheer in! Wij bestrijden ratten op effectieve en snelle manier en nemen daarnaast preventiemaatregelen om een nieuwe plaag te voorkomen.

Werkwijze

Ratten bestrijden we met inloopvallen en klapvallen en eventueel met een bestrijdingsmiddel. Dit middel bestaat uit vergiftigd lokaas dat we in speciale afsluitbare rattenkisten plaatsen. Wekelijks controleren we de kisten en waar mogelijk voorzien we deze van vers lokaas. Dit proces herhalen we tot er niet meer gegeten wordt van het lokaas.

Hoe snel de ratten verdwenen zijn, hangt af van de omvang van de kolonie en de preventiemaatregelen die getroffen zijn. Na een intensieve bestrijding is het rattenprobleem weer beheersbaar. We adviseren u om periodiek te blijven controleren op de plaagdieren. De experts van Ruitenheer adviseren u daarnaast graag over hoe u een nieuwe plaag zo goed mogelijk voorkomt. Met deze preventie hoeft u in de toekomst ratten niet opnieuw te laten bestrijden. Dit is een duurzame oplossing waarmee u kosten bespaart.

Kruipende Insecten bestrijden

Het bestrijden van kruipende insecten laat u snel, voordelig en milieuvriendelijk doen door de specialisten van Ruitenheer. Aan de hand van een uitgebreide risico-inventarisatie maakt Ruitenheer een bestrijdingsplan op maat. Om overlast te voorkomen nemen we de bron weg, zoals afval- en voedingsresten waarmee de insecten zich voeden of waarin ze eitjes leggen.

Insecten preventie

Kruipende insecten zijn onhygiënisch en veroorzaken veel overlast. Ze kunnen schade aanrichten aan uw voorraden en uw productieproces verstoren. Het voortijdig monitoren is belangrijk om een plaag te voorkomen. Ruitenheer ontwikkelt een effectief hygiëneplan en adviseert u over bouwkundige maatregelen om kruipende insecten buiten te houden.

We verzorgen zowel preventie als bestrijding van kruipende insecten. Voorbeelden van insecten die wij tegengaan:

 • Bed wantsen
 • Kakkerlakken
 • Kevers
 • Mieren
 • Zilver- en papiervisjes
 • Vlooien

Mocht u hinder ondervinden van een van bovenstaande insecten, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen voor een gratis advies gesprek.

Vliegende insecten

Effectief, snel en voordelig vliegende insecten in en rondom uw huis of bedrijf bestrijden met echte experts. Aan de hand van een uitgebreide risicoanalyse kan een bestrijdingsplan op maat gemaakt worden. De beste manier om overlast van vliegende insecten te voorkomen, is het wegnemen van de bron. Denk aan afval- en voedingsresten waarmee de insecten zich voeden of waarin ze eitjes leggen. Door onze kennis en duurzame bestrijdingsmethode gebruiken we zo min mogelijk bestrijdingsmiddel. Daarnaast brengt deze methode op lange termijn minder kosten met zich mee.

Insectenplaag preventie

Vliegende insecten zijn onhygiënisch en veroorzaken veel overlast. Zo kunnen ze bijvoorbeeld schade aanrichten aan uw voorraden of uw productieproces verstoren. Het vroegtijdig monitoren is belangrijk om een plaag te voorkomen. Naast het opstellen van een effectief hygiëneplan, adviseert Ruitenheer u over bouwkundige maatregelen die u kunt nemen om vliegende insecten buiten te houden.

Wij verzorgen zowel preventie als bestrijding voor de volgende vliegende insecten:

 • Vliegen
 • Motten
 • Wespen
 • Fruitvliegjes
 • Muggen

Vogelwering

Problemen met vogels? Ruitenheer is gespecialiseerd in vogelwering op maat. Vogels nestelen zich op plaatsen waar u ze liever niet wil hebben en veroorzaken veel overlast of brengen schade toe. Ze verspreiden veel afval bij het zoeken naar voedsel en zorgen door hun zure uitwerpselen voor veel materiële schade. Ook kunnen uitwerpselen van duiven, mijten of bacteriën, zoals salmonella verspreiden. Schakel daarom Ruitenheer in en maak een einde aan de vogeloverlast.

CEPA gecertificeerd

De CEPA certificering is een kwaliteitslabel dat staat voor een hoogwaardige kwalitatieve service. De drager van dit label biedt u een gegarandeerde bescherming tegen ongedierte en een betrouwbare ongediertebestrijding. De bedoeling is om bedrijven die het niet zo nauw nemen met kwaliteit uit te sluiten.

Lees ook deze berichten

[test_dump]