2 Nieuwe Gezichten, Nieuwe Passies: Een Kennismaking met de aanwinst van Ruitenheer

Nieuwe Gezichten, Nieuwe Passies: Een Kennismaking met de Frisse Wind van Ruitenheer

Onlangs heeft Ruitenheer twee nieuwe mensen verwelkomd: Somaria de Boer, die verantwoordelijk is voor de gezondheidzorg, en Danny Scheffmann, de nieuwe Sales Director die een kleine uitstap heeft gemaakt, maar in het verleden voor veel succes heeft gezorgd binnen Ruitenheer.. Deze twee individuen brengen een schat aan ervaring en passie met zich mee, die de algehele dynamiek van het bedrijf verrijken.

Een Diepgaande Kennismaking met Somaria de Boer

Met een professionele dansachtergrond en een passie voor koken en gezelligheid, brengt Somaria een unieke energie naar Ruitenheer. Haar vorige werkervaring in verschillende branches, waaronder het commerciële veld en de fotografiesector, heeft haar een breed scala aan vaardigheden opgeleverd die ze nu inzet in haar rol bij het bedrijf.

passie

Wat Somaria vooral aanspreekt aan Ruitenheer is de familiale connectie. Haar neef Rene heeft haar voorgesteld aan de organisatie, en de warme, vertrouwde sfeer heeft haar meteen aangetrokken. Haar focus ligt op ouderenzorg, waarbij ze zich inzet om ervoor te zorgen dat de juiste zorgverleners effectief hun werk kunnen doen.

Voor Somaria is goede zorg voor ouderen essentieel. Ze benadrukt dat het waarborgen van uitstekende zorg voor ouderen niet alleen de ouderen ten goede komt, maar ook de zorgverleners motiveert en plezier geeft in hun werk.

Naast haar rol in de zorgafdeling, is Somaria actief betrokken bij de deelname aan beurzen en evenementen op andere afdelingen, waar ze haar commerciële vaardigheden benut. Haar betrokkenheid bij verschillende aspecten van het bedrijf illustreert haar veelzijdigheid en toewijding.

Een Blik op Danny Scheffmann, de Sales Directeur

Danny, de Sales Directeur van Ruitenheer, heeft een passie voor Formule 1, voetbal en auto’s die diep geworteld is in zijn leven. Met meer dan 30 jaar ervaring in diverse automotive bedrijven, heeft hij een schat aan kennis vergaard in deze branche.

passie

Echter, Danny voelde dat de branche niet langer overeenkwam met zijn persoonlijke visie. Het was op aanraden van zijn bekende, Rene, dat hij de sprong naar Ruitenheer waagde.

Als Sales Director is Danny verantwoordelijk voor het verkennen van nieuwe zakelijke kansen, wat hem voortdurend in contact brengt met klanten. Zijn ervaring en passie voor auto’s vormen een waardevolle toevoeging aan het team, en zijn vermogen om nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken, is van onschatbare waarde voor Ruitenheer.

Conclusie

De komst van Somaria de Boer en Danny naar Ruitenheer belooft een frisse wind binnen het bedrijf. Hun diverse achtergronden, ervaringen en passies weerspiegelen de veelzijdigheid van het team. Het is duidelijk dat hun toewijding aan hun respectievelijke rollen en hun wens om bij te dragen aan de groei van Ruitenheer, het bedrijf naar nieuwe hoogten zal tillen. Hun integratie in het bedrijf weerspiegelt de voortdurende evolutie en groei van Ruitenheer, en we kunnen niet wachten om te zien welke innovaties en veranderingen ze zullen brengen.

Deze nieuwe gezichten beloven niet alleen een verrijking van het bedrijf, maar ook een belofte voor verdere groei en succes voor Ruitenheer in de toekomst.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Benieuwd naar nog meer van zulke soort verhalen? bekijk dan onze andere blogs.

Lees ook deze berichten

[test_dump]