Bertram de Langen treedt toe tot de directie van ruitenheer 1 juli

Bertram de Langen treedt toe tot de directie van Ruitenheer en versterkt het leiderschapsteam

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Bertram de Langen per 1 juli is toegetreden tot de directie van Ruitenheer! Als nieuwe operationeel directeur zal Bertram samenwerken met een fantastisch team van ervaren professionals. Met deze benoeming versterken we het leiderschap van ons bedrijf en waarborgen we de continuïteit van ons familiebedrijf.

Ruitenheer, een toonaangevend bedrijf op het gebied van onderhoud en service, is verheugd om de recente toetreding van Bertram de Langen tot de directie aan te kondigen. Als operationeel directeur zal Bertram een belangrijke rol spelen in het versterken van het leiderschapsteam en het bevorderen van de groei en ontwikkeling van het bedrijf.

Met een indrukwekkende carrière van maar liefst 23 jaar bij Ruitenheer heeft Bertram zich bewezen als een trouwe, loyale en vakbekwame professional. Gedurende zijn tijd bij het bedrijf heeft hij consistent excellent werk geleverd en zijn waarde keer op keer bewezen. Zijn expertise en ervaring zullen een onschatbare bijdrage leveren aan de voortdurende succesvolle operaties van Ruitenheer.

Een sterk leiderschapsteam bij Ruitenheer

Als onderdeel van het directieteam zal Bertram nauw samenwerken met andere sleutelfiguren binnen het bedrijf Simone Rouwenhorst (Financiën), Jordan ter Borgh (DGA), Giovanni ter Borgh (DGA) en René ter Borgh (Algemeen Directeur). Samen vormen zij een sterk en dynamisch leiderschapsteam dat klaar is om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Bertram de Langen en de toekomst van Ruitenheer

De toetreding van Bertram tot de directie is een belangrijke stap vooruit in het waarborgen van de continuïteit van Ruitenheer als een familiebedrijf. Het stelt ons in staat om voort te bouwen op ons erfgoed van uitmuntendheid en voortdurend te streven naar het bieden van uitstekende service en hoge kwaliteit aan onze gewaardeerde klanten.

Bertram’s welverdiende benoeming tot operationeel directeur is een erkenning van zijn toewijding, inzet en waardevolle bijdragen aan Ruitenheer. Zijn diepgaande kennis van de bedrijfsprocessen en zijn vermogen om effectieve strategieën te ontwikkelen, maken hem de ideale kandidaat om ons bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden.

Als bedrijf kijken we uit naar de toekomst van Ruitenheer onder het sterke leiderschap van Bertram de Langen en het gehele directieteam. Samen zullen we nieuwe kansen aangrijpen, groei stimuleren en ons blijven richten op het leveren van de beste oplossingen en diensten aan onze klanten.

Felicitaties aan Bertram de Langen voor zijn welverdiende benoeming

Gefeliciteerd, Bertram de Langen, met deze welverdiende benoeming! We zijn verheugd om met jou samen te werken en samen de toekomst van Ruitenheer vorm te geven. Samen zullen we nieuwe successen behalen en de positie van Ruitenheer als marktleider verder versterken.

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Nogmaals bedankt voor je interesse en steun aan de Fun-Foundation. Samen kunnen we een positief verschil maken in de levens van kinderen in nood.

Lees ook deze berichten

[test_dump]