Gevelreiniging Nijmegen

Gevelreiniging in Nijmegen is belangrijk voor uw bedrijfspand! Ook dit heeft zo zijn redenen. Allereerst is gevelreiniging belangrijk om het pand in stand te houden. Daarnaast is het reinigen van de gevel belangrijk voor de uitstraling en de indruk die bezoekers van uw pand hebben. Het gebouw is het allereerste wat ze zien voordat ze het pand binnenwandelen. Bent u op zoek naar een partij die u van dienst kan zijn met gevelreiniging in Nijmegen? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Onze professionals zijn u graag van dienst met gevelreiniging en gevelonderhoud van uw pand.

Gevelreiniging te Nijmegen met diverse technieken

Gevelreiniging in Nijmegen kan op verschillende manieren tot stand gebracht worden. De meest bekende vorm van gevelreiniging is hogedrukreiniging van metselwerk. Daarnaast kunt u ook bij Ruitenheer terecht wanneer u op zoek bent naar een partij die doet aan professionele graffitiverwijdering. Ook is het mogelijk om de damwandprofielen handmatig te reinigen. Tot slot bent u ook bij Ruitenheer aan het juiste adres voor het reinigen en onderhouden van aluminium en kunststof geveldelen. Na het reinigen is bescherming van de gevel natuurlijk cruciaal. Daarom adviseren onze professionals om te kiezen voor impregneren of conserveren. Deze twee technieken bieden bescherming tegen atmosferische invloeden!

Het totaalplaatje bestaat natuurlijk uit een schone gevel met heldere, schitterende ramen. Daarom bent u bij Ruitenheer niet alleen aan het juiste adres voor gevelreiniging en het onderhoud, maar ook wanneer u op zoek bent naar een glazenwasser in Nijmegen. Genoeg redenen dus om te kiezen voor gevelreiniging in Nijmegen!

Gevelreiniging in Nijmegen door Ruitenheer

Wilt u gevelreiniging in Nijmegen laten toepassen door onze professionals? Of heeft u nog specifieke vragen over gevelreiniging of andere diensten van Ruitenheer? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of contact opnemen via het contactformulier. Ook kunt u Ruitenheer bereiken door te bellen naar 088-6875560 of een e-mail te sturen naar info@backup.ruitenheer.nl.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu