Gevelreiniging Rotterdam

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Gevelreiniging Rotterdam

Gevelreiniging Rotterdam

Toe aan gevelreiniging in Rotterdam? Ongeacht of het een bedrijfspand of woning is, Ruitenheer u erbij helpen! Een schone en nette gevel is essentieel voor een goede uitstraling voor uw bedrijfspand. Vooral wanneer er bezoekers langskomen is dit belangrijk. Ruitenheer begrijpt dit maar al te goed en is u hier graag mee van dienst. Wilt u ook dat de gevel van uw bedrijfspand of woning beschermd is en er weer als nieuw uitziet? Kies dan voor gevelreiniging in Rotterdam van Ruitenheer!

De voordelen van gevelreiniging in Rotterdam van Ruitenheer

Waarom zou u moeten kiezen voor gevelreiniging in Rotterdam van Ruitenheer? Wij informeren u graag over onze specialiteiten. Zodra u kiest voor gevelreiniging Rotterdam van Ruitenheer, staan er ruim 80 gevelonderhoud specialisten voor u klaar. Onze professionals kunnen bijna alle soorten gevels en geveldelen herstellen en werken bovendien altijd met de minst schadelijke materialen. Mocht u uw gevel van nieuw voegwerk willen laten voorzien, dan kan dat! Onze medewerkers kunnen dit tijdens het gevelonderhoud voor u doen. U bespaart hier op de lange termijn kosten mee en uw gevel zal er ook nog eens gloednieuw uitzien.

Verschillende diensten naast gevelreiniging in Rotterdam

U kunt Ruitenheer niet alleen inschakelen voor gevelreiniging en gevelonderhoud in Rotterdam, maar ook voor andere diensten. Bent u op zoek naar een bedrijf dat schilderwerk verricht in Rotterdam? Of misschien wel een schoonmaakbedrijf in Rotterdam? Ook dan kunt u met een gerust hart terecht bij Ruitenheer. Kunnen de glazen van uw bedrijfspand wel een schoonmaakbeurt gebruiken? Onze glazenwassers in Rotterdam beschikken allemaal over de benodigde vakdiploma’s en zijn u graag van dienst. Bescherming en een nette uitstraling van uw bedrijfspand is gegarandeerd!

Gevelreiniging in Rotterdam door Ruitenheer

Benieuwd naar de mogelijkheden van gevelreiniging in Rotterdam voor uw bedrijfspand of woning? Of wilt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel ons dan direct op 088-6975560 of mail ons via info@backup.ruitenheer.nl. Ook gemakkelijk is het contactformulier invullen aan de rechterkant van deze pagina. Wij nemen dan snel contact met u op.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Menu