Gevelreiniging Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf voor gevelreiniging in Rotterdam? Ruitenheer is specialist op het gebied van gevelreiniging in Rotterdam en zodoende bent u bij dit bedrijf dan ook aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende professionals die er voor zorgen dat uw gevel er weer spic en span uitziet. Dit doen we onder anderen door de voegen bij te werken, de gevel te hybrofoberen, te conserveren en uiteraard ook glasbewassing voor u uit te voeren.

Ruitenheer kan zich met recht expert noemen op het gebied van gevelonderhoud en we begrijpen dat u als bedrijfspand-eigenaar zijnde wilt dat uw pand er netjes uitziet voor uw personeel en bezoekers. Onze ervaren specialisten staan dan ook 24/7 klaar om onze diensten voor u te verrichten.

Wilt u ook gebruik maken van gevelreiniging in Rotterdam en zoekt u daarvoor nog naar een betrouwbaar bedrijf? Neem dan snel contact op met Ruitenheer en wees verzekerd van service en onderhoud van de beste kwaliteit.

Neem vandaag nog contact op met Ruitenheer!

Naast ons contactformulier kunt u ons ook per mail bereiken. Bel ons gerust via 088-6975560

of stuur een mailtje naar info@ruitenheer.nl en wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer beschikt over 80 gevelonderhoud professionals die voor u klaarstaan zodra u voor gevelreiniging in Rotterdam van Ruitenheer kiest. Bovendien kunt u bij ons profiteren van een aantal voordelen wanneer u met ons in zee gaat. Deze lichten we hieronder voor u uit.

24 uur service en onderhoud

Kiest u voor gevelreiniging in Rotterdam door Ruitenheer? Dan bent u verzekerd van 24-uurs service & onderhoud. Bij Ruitenheer vinden wij het belangrijk om onze klanten altijd de beste kwaliteit te bieden en daar hoort ook avond-, nacht- en weekendwerk bij. Alles om er maar voor te zorgen dat alles naar wens is bij de klant en het deze aan niets ontbreekt. Bij calamiteiten op ieder tijdstip kunt u zodoende bij ons terecht.

Gediplomeerde specialisten

Voor iedere dienst die wij uitvoeren hebben wij gediplomeerde specialisten in huis. Omdat wij als Ruitenheer het beste voor onze klant willen en constant kwaliteit willen blijven leveren, is het ook van belang dat onze diensten worden uitgevoerd door echte experts. Daar kunt u bij ons dan ook op rekenen!

Landelijke dekking

Wij willen voor iedereen het beste en zodoende hebben wij dan ook een landelijke dekking. Door heel Nederland zijn wij te vinden; van Almere tot aan Sittard en van Lelystad tot aan Utrecht kunnen onze specialisten u van dienst zijn met allerlei totaaloplossingen op het gebied van service en onderhoud. Overal zit u goed met Ruitenheer!

Beschikt over eigen hoogwerker vloot

Ruitenheer kan enorm veel klussen aannemen en dat komt niet alleen doordat wij allerlei specialisten in huis hebben. Wij beschikken namelijk ook over eigen hoogwerker vloot, waardoor er maar weinig klussen zijn die wij niet kunnen uitvoeren. Met alle hoogwerkers waarover wij beschikken is geen enkele klus voor ons te gek!

Onze projecten in Rotterdam

Voegen bijwerken

Laat u uw voegen bijwerken door Ruitenheer? Dan weet u zeker dat deze er vervolgens weer als nieuw uitzien!

Hydrofoberen

Een goede staat van uw gevel is net als de netheid hiervan een belangrijk element. Heeft u een gemetselde gevel? Dan raden wij aan om deze na reiniging te hydrofoberen.

Glasbewassing

Is het gevelonderhoud afgerond en ziet uw gevel weer als nieuw? Dan kunt u altijd nog kiezen voor glasbewassing door de glazenwassers van Ruitenheer zodat alles weer spic en span is!

Overige dienstverlening in Rotterdam

Bij Ruitenheer bent u niet alleen aan het juiste adres voor gevelreiniging in Rotterdam; wij helpen u ook graag uit de brand met onze andere diensten. Zo nemen wij bijvoorbeeld graag uw klussen op het gebied van schoonmaak, schilderwerk en glazenwassen aan. Wilt u profiteren van de voordelen die gevelreiniging in Rotterdam namens Ruitenheer met zich meebrengen? Twijfel dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan! Wij proberen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Ook profiteren van de voordelen van in zee gaan met Ruitenheer?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen!