Glazenwasser Alkmaar

Glazenwasser Alkmaar gezocht?

Streep loze ramen en een prachtige schone gevel? Schakel onze glazenwasser (Alkmaar) in en ook uw ramen blinken binnenkort weer. Naast glasbewassing kunnen wij ook het algemene gevelonderhoud voor u uit handen nemen, zodat uw hele pand binnen no time weer straalt.

Ook op grote hoogte glazenwassers

Onze glazenwassers kunnen gebruik maken van de hoogwerkers in ons wagenpark in Alkmaar. Zo is geen enkele klus ons te hoog.

Onze glazenwassers in Alkmaar zijn allen gediplomeerd of zijn in opleiding. Zo kunnen we u een prachtig en streep loos resultaat garanderen. En wist u dat het reinigen van uw ruiten op regelmatige basis, u ervoor zorgt dat het verfwerk rondom de ruiten langer meegaat? Op deze manier bespaart u de kosten op een schilder.

Glazenwasser Alkmaar mét milieuvriendelijke producten

Omdat wij begaan zijn met het milieu, hebben we onze eigen productlijn ontwikkeld. Met deze producten zorgen we ervoor dat we het milieu geen schade toebrengen. Tevens kunnen we u zo de beste kwaliteit garanderen van onze schoonmaakproducten.

Onze glazenwassers (Alkmaar) en klantenservice staan niet alleen van 9-17 voor uw klaar, maar we zijn 24 uur per dag bereikbaar voor u. Of u nog klant bent, of juist nog niet. U kunt ons op elk gewenst tijdstip bellen met uw vragen of opmerkingen.

Offerte aanvragen glazenwasser (Alkmaar)

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u weten op welk termijn onze glazenwassers kunnen langskomen? Neem dan dan contact op met Ruitenheer Alkmaar (088 697 55 60) of vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Wij kunnen u niet alleen ondersteunen met glazenwassers in Alkmaar, u kunt ook bij ons terecht voor:

Zo kunt u dus meerdere werkzaamheden bij ons onderbrengen. U heeft dan maar één aanspreek punt voor al deze werkzaamheden. Zo kunt u zich weer richten op uw bedrijf.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten