Glazenwasser Almere

Glazenwasser Almere gezocht?

Schone ramen helpen aan een goede uitstraling van uw pand, en het zorgt ook voor een goede werkomgeving voor uw medewerkers. Ruitenheer Almere heeft inmiddels bijna 40 jaar ervaring in het vak.

Professionele glazenwasser Almere

De glazenwassers die bij Ruitenheer in dienst zijn, beschikken allemaal over de juiste diploma’s (of zijn in opleiding) en worden regelmatig bijgeschoold. Wij zorgen voor betrouwbare glasbewassing waar u op kunt rekenen. Stoffige, vette of gewoon hele vieze ramen? Niets is te gek voor onze gediplomeerde glazenwassers.

Heeft u ramen op hoogte die gewassen moeten worden? Onze glazenwasser (Almere) heeft ook de beschikking over hoogwerkers om ook die ramen weer streep loos schoon te krijgen.

Wist u dat u wanneer u periodiek uw ramen laat schoonmaken door professionele glazenwassers, u ervoor zorgt dat uw verfwerk rondom de ramen ook langer mee zal gaan? Het scheelt u dus ook weer in het onderhoud van uw pand.

24 uur per dag, 7 dagen per week

We vinden het belangrijk dat we altijd bereikbaar zijn indien u vragen of opmerkingen heeft. Onze klantenservice is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u bereikbaar.

Daarnaast kijken wij van Ruitenheer samen met u naar wanneer het voor u het beste uit komt dat onze glazenwassers langskomen, om uw ruiten weer te laten blinken. Dit zodat we u, uw medewerkers en klanten zo min mogelijk tot last zijn. We komen langs op het moment dat het u uitkomt.

Glasbewassing met onze eigen milieuvriendelijke producten

Wij vinden het belangrijk om stil te staan bij hoe we de wereld achterlaten. Daarom hebben we onze eigen milieuvriendelijke producten ontwikkeld. Daarmee kunnen we garanderen dat we het milieu geen schade toebrengen, en voor u misschien nog wel belangrijker; dat we u altijd het beste resultaat kunnen bieden. Altijd prachtige kraakheldere ruiten, die passen bij de schoonheid van uw bedrijf.

Niet alleen glazenwasser Almere, maar ook ander onderhoud

U kunt niet alleen bij ons terecht voor glazenwasser (Almere), maar ook bijvoorbeeld voor:

Wilt u een glazenwasser inhuren? Of wilt u weten welke diensten u allemaal bij ons onder kunt gaan brengen? Bel dan direct naar 088-6975560 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten