Glazenwasser Den Haag

Glazenwasser in Den Haag

Heeft u voor uw pand in Den Haag dringend een glazenwasser nodig? Ruitenheer heeft bijna 40 jaar ervaring met het onderhouden van verschillende soorten panden, waarbij we dagelijks bezig zijn met glasbewassing. Schone ruiten dragen bij aan de goede uitstraling van uw pand. U maakt dus direct een goede indruk bij uw (potentiële) klanten of gasten wanneer ze bij u op bezoek komen. Hiervoor is het belangrijk dat u met de juiste glazenwassers samenwerkt.

Gediplomeerde glazenwasser in Den Haag

Omdat wij kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan en omdat glasbewassing echt vakwerk is, zijn onze glazenwassers allemaal gediplomeerd of volgen een opleiding.

Daarnaast hebben wij enkele jaren geleden onze eigen productlijn gelanceerd waarmee we uw ruiten kunnen onderhouden. Dit zodat we daarmee de kwaliteit kunnen waarborgen, maar óók omdat deze producten milieuvriendelijk zijn. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele verontreiniging.

En wist u dat door regelmatig de glazenwasser te laten komen u de levensduur verlengt van uw ramen en kozijnen?

24/7 klantenservice bij uw glazenwasser

Wij zijn niet alleen van 9-17 beschikbaar, maar werken 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zodat u contact op kunt nemen wanneer het u uitkomt.

We maken samen met u afspraken over de dagen en tijden dat we bij u aan het werk gaan. Ook dit kan op het moment dat het u uitkomt, zodat we u, uw klanten en medewerkers zo min mogelijk storen in de werkzaamheden.

Vraag nu een offerte aan voor glasbewassing

Naast vakkundig opgeleide glazenwassers in Den Haag hebben we ook gediplomeerde schoonmakers en schilders in dienst. Bent u op zoek naar een bedrijf waarbij u al het onderhoud aan uw pand onder kunt brengen? Ruitenheer biedt een totaaloplossing.

Totaal onderhoud met landelijke dekking

Ruitenheer is niet alleen werkzaam in Den Haag, we werken ook landelijk. Heeft u dus meer vestigingen? Dan kunt u ook die bij ons onderbrengen. Wel zo makkelijk en efficiënt!

Meer weten over de mogelijkheden? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan of bel direct op: 088 697 55 60

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten