Glazenwasser gezocht?

Glazenwasser gezocht?

Zoekt u professionele glazenwassers door het hele land? Ruitenheer is landelijk actief en heeft alleen gediplomeerde glazenwassers in dienst zodat we u de beste resultaten kunnen garanderen.

Verder maken we gebruik van onze eigen milieuvriendelijke productlijn zodat we het milieu geen schade toebrengen.

Ruitenheer Glazenwassers op verschillende locaties

Glazenwasser Alkmaar Glazenwasser Heerhugowaard
Glazenwasser Almere Glazenwasser Hilversum
Glazenwasser Amersfoort Glazenwasser Lelystad
Glazenwasser Amsterdam Glazenwasser Maastricht
Glazenwasser Arnhem Glazenwasser Nijmegen
Glazenwasser Breda Glazenwasser Rotterdam
Glazenwasser Den Haag Glazenwasser Sittard
Glazenwasser Eindhoven Glazenwasser Utrecht
Glazenwasser Groingen Glazenwasser Zwolle
Glazenwasser Heerenveen

Meer informatie over onze glazenwassers? Onze klantenservice staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor uw klaar, bel direct 088-6975560!

Kraakheldere Ruiten door de Glazenwassers van Ruitenheer

Schone ruiten zorgen voor een werkomgeving waar optimaal gepresteerd kan worden. Daarnaast hoort een schone gevel bij de uitstraling van uw bedrijf. Schone ruiten hebben dus een dubbele functie. De glazenwassers van Ruitenheer zijn speciaal opgeleid om uw ruiten weer te laten stralen.

De glazenwassers van Ruitenheer staan klaar voor alle unieke behoeftes die u heeft. Ruitenheer heeft naast glazenwassers meerdere professionele mensen in dienst, zoals schoonmakersschilders en onderhoudsspecialisten.

De zorg over de ruiten van uw bedrijf kunt u dus zonder zorgen overdragen aan de glazenwassers van Ruitenheer. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glazenwassers van Ruitenheer.

 

Betrouwbaar, gediplomeerd en bereikbaar

Stoffige, vette, of bekladde ruiten zijn voor glazenwassers van Ruitenheer, geen probleem. De glazenwassers zijn namelijk allemaal gediplomeerd en goed opgeleid. Er is geen reden om te blijven zitten met vuile ruiten, want de glazenwassers van Ruitenheer zorgen voor een nette, frisse, maar bovenal schone omgeving.

Betrouwbaarheid staat bij Ruitenheer hoog in het vaandel, de klantenservice is dan ook 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar.

Uw bedrijf kan zich weer volledig richten op het werk dat uw bedrijf groots maakt, terwijl de glasbewassing geregeld wordt door het bekwame glazenwassers van Ruitenheer.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten