Glazenwasser Groningen

Glazenwasser Groningen nodig?

Wist u dat schone ramen mee helpen aan een goede eerste indruk bij (potentiële) klanten? En dat wanneer u periodiek een glazenwasser uw ruiten laat reinigen u bespaart op onderhouden aan uw raamkozijnen? Onze gediplomeerde glazenwassers zorgen voor het beste resultaat, op het moment dat het u uit komt.

Milieuvriendelijke producten

Omdat we streven naar perfectie hebben we onze eigen productlijn ontwikkeld. Zo kunnen we 100% kwaliteit garanderen. Daarnaast hebben we ervoor gezorgd dat deze producten 100% milieuvriendelijk zijn. Zo zorgen we er voor dat onze glazenwassers het milieu niet schaden tijdens de werkzaamheden.

Ruitenheer: uw partner voor glasbewassing

Wij zijn uw partner op het gebied van glasbewassing in Groningen. We hebben inmiddels ruim 40 jaar ervaring met o.a. glasbewassing. Ook op het gebied van (specialistische) schoonmaak aan de binnenkant en buitenkant van uw pand behoort tot onze werkzaamheden.

Onze glazenwassers zijn stuk voor stuk gediplomeerd of zijn in opleiding zodat we altijd kwaliteit kunnen leveren. Glasbewassing is namelijk vakmanschap. Zijn er nieuwe ontwikkelingen in de branche? Dan zorgen we er voor dat onze medewerkers zo snel mogelijk worden bijgeschoold.

We zijn graag maatschappelijk betrokken; daarom steunen we stichtingen zoals KIKA en Pink Ribbon. Ook diverse amateur voetbalclub of hockeyverenigingen ondersteunen we graag.

Offerte aanvragen glazenwasser Groningen

Wilt u meer informatie over glasbewassing voor uw pand in Groningen? Onze klantenservice is 24/7 voor u bereikbaar via 088 697 55 60. U kunt natuurlijk ook via deze website direct een gratis vrijblijvende offerte aanvragen.

Totaal onderhoud door heel Nederland

Heeft u meer vestigingen dan alleen in Groningen? Ruitenheer is actief door heel Nederland, dus ook wanneer u meerdere vestigingen wilt onderbrengen bij onze glazenwassers is dit geen probleem.

Bent u ook nog op zoek naar een professionele schilder of schoonmaker? Heeft uw vloer of gevel nog onderhoud nodig? Ook hier voor bent u bij ons aan het juiste adres. Zo heeft u alle werkzaamheden onder één dak en heeft u slechts 1 aanspreekpunt.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten