Glazenwasser Rotterdam

Glazenwasser Rotterdam

Is uw bedrijfspand in Rotterdam toe aan een grondige reinigingsbeurt van de ramen en bent u hiervoor op zoek naar een glazenwasser in Rotterdam? Ruitenheer zorgt zo snel mogelijk voor een betrouwbare en gediplomeerde glazenwasser op uw locatie. We werken 24/7 en kunnen daarom langs komen wanneer het u uitkomt.

Ruitenheer heeft al bijna 40 jaar ervaring met glasbewassing, dus waar wacht u nog op?

Periodieke glazenwasser in Rotterdam

Door periodiek uw ruiten te laten reinigen zorgt u er voor dat het verfwerk rondom uw ramen ook langer mee zal gaan. Onze glazenwassers beschikken allemaal over de juiste diploma’s of zijn er voor in opleiding. Zo weet u dat u vakwerk mag verwachten. Ook de ramen op moeilijk bereikbare plaatsen krijgen wij weer kraakhelder. Zorg ervoor dat uw pand de professionaliteit uitstraalt die past bij uw bedrijf.

Milieuvriendelijke glasbewassing

Ruitenheer vindt het belangrijk mee te denken met het milieu. Daarom zijn we enkele jaren geleden begonnen met het ontwikkelen van onze eigen producten. Zo kunnen we niet alleen 100% kwaliteit garanderen, maar ook dat onze producten milieuvriendelijk zijn. Zo voorkomen we dat onze glazenwassers schade aan het milieu toe brengen.

Klantenservice 24/7 bereikbaar

Omdat we het belangrijk vinden dat onze klanten uit ons kunnen bereiken op het moment dat het hen uitkomt zijn we 24/7 bereikbaar. Dat betekent dat u niet hoeft te wachten tot we weer open gaan. U kunt direct bij ons terecht met uw vragen over glasbewassing in Rotterdam.

Ook onze werkzaamheden beperken zich ook niet van 9 tot 17. We gaan met u samen kijken wanneer het u het beste uit komt zodat we u (en uw klanten en medewerkers) zo min mogelijk hinderen.

Vraag vrijblijvend een glazenwasser offerte aan

Wilt u weten wat het kost om een glazenwasser in Rotterdam in te huren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bel ons direct voor meer informatie op 010-2610100. Wij denken graag met u mee.

Wist u dat u bij ons ook terecht kan voor: Schoonmaak van uw pandgevelonderhoudschilderwerk of bijvoorbeeld calamiteitendienst? We kunnen deze 24-uurs services niet alleen bieden in Rotterdam maar door héél Nederland.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten