Glazenwasser Sittard

Glazenwasser Sittard gezocht?

Op zoek naar een betrouwbare en professionele glazenwasser voor uw pand in Sittard? Ruitenheer heeft vele jaren ervaring in de branche en heeft zelfs een eigen productlijn ontwikkeld. Door periodiek de glazenwasser uw ruiten te laten reinigen zorgt u er ook voor dat uw verfwerk op de kozijnen in een topconditie blijft.

Glazenwasser met hoogwerker

Omdat we regelmatig klussen op hoogte moeten uitvoeren hebben we onze eigen vloot met diverse hoogwerkers door heel Nederland. Zo kunnen we snel ter plekke zijn met een hoogwerker in Sittard om de ramen van uw pand weer te laten blinken.

Onze glazenwassers zijn ook allen gediplomeerd zodat u het beste resultaat mag verwachten. Tevens zorgen wij ervoor dat onze glazenwassers zo te werk gaan dat u, uw medewerkers en klanten zo min mogelijk last hebben van de (periodieke) werkzaamheden.

Wist u ook dat onze klantenservice maar liefst 24/7 voor u klaar staat? Wilt u dus op dit moment meer informatie over een offerte of mogelijkheden? Dan kunt u nu bellen naar 088-6975560.

Onze eigen milieuvriendelijke productlijn

We vinden het belangrijk om de wereld zo min mogelijk schade toe te brengen. Daarom hebben we voor onze glazenwassers en schoonmakers onze eigen milieuvriendelijke productlijn ontwikkeld. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het milieu.

Een bijkomend voordeel is dat we altijd de beste kwaliteit van onze producten kunnen garanderen. Voor het beste en schoonste resultaat!

Offerte aanvragen glazenwasser Sittard

Wilt u weten wat de kosten zijn van een glazenwasser in Sittard? Of heeft u misschien meer vestigingen waar u een glazenwasser voor wilt inzetten? Vraag een offerte aan via het formulier op deze pagina of bel wanneer het u uitkomt naar onze klantenservice op 088-6975560.

U kunt bij ons niet alleen landelijk terecht voor glazenwassers maar ook voor:

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten