Daken en gevels schoonmaken met DIRECT resultaat!

daken, gevels, onderhoud

Naast het schoonmaken van gevels maakt Ruitenheer óók uw daken schoon.

Afgelopen week heeft onze Ruitenheer specialist deze gevel/dakwerk gereinigd. Het resultaat is verbluffend! 🤩

Wilt u graag meer weten over gevelonderhoud dat wordt uitgevoerd door Ruitenheer? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via info@ruitenheer.nl of klik hier!
Ontvangt u liever direct een vrijblijvende offerte? Het indienen van uw aanvraag is ook mogelijk via info@ruitenheer.nl

Gevels, daken en glasbewassing

Ruitenheer heeft een ruim aanbod in gevelonderhoud specialisten die graag helpen bij het laten stralen van uw gevel. Onze medewerkers hebben ruime ervaring met diverse middelen en materialen. Zij zorgen dat uw gevel langdurig beschermd is tegen allerlei atmosferische invloeden, zoals het weer, verkeer, bouwwerkzaamheden en luchtvaart.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’. Meer informatie over glasbewassing?

Glasbewassing door Ruitenheer

Glasbewassing is belangrijker dan u wellicht zou verwachten. De ruiten in uw bedrijfspand vervullen namelijk een dubbele functie. Niet alleen leveren zij de uitstraling van uw bedrijf, maar daarnaast scheppen schone ruiten ook een werkomgeving waar optimaal kan worden gepresteerd.

Waarom zou u blijven zitten met vuile ramen, als Ruitenheer oplossing biedt?

Ruitenheer levert glasbewassing die de unieke behoeftes van elke klant vervult. De glasbewassing wordt aangepast naar de situatie. Heeft u het gevoel dat bepaalde plekken onbereikbaar zijn? Geen zorgen, Ruitenheer maakt het onbereikbare bereikbaar!

Om deze ‘onbereikbare’ plekken te bereiken gaan we als samenwerkingspartner in overleg met de klant. Elk gebouw is anders en elk gebouw vraagt om maatwerk. We nemen de opties door en geven advies naar de beste manier om uw beglazing en kozijnwerk jarenlang in topconditie te houden. Ruitenheer bied de mogelijkheid om glasbewassing  op veel verschillende manieren toe te passen. Enkele glasbewassing manieren waar Ruitenheer in gespecialiseerd is bestaan uit:

  • Glasbewassing traditionele manier
  • Glasbewassing met eigen hoogwerkers
  • Rope Access
  • Telescopisch glasbewassing
  • Glasbewassing d.m.v. gondels

De zorg voor uw ruiten

U kunt de zorg van uw ruiten makkelijk overdragen aan Ruitenheer dat gespecialiseerd is in het leveren van betrouwbare glasbewassing. Creëer weer een werkomgeving van excellentie, met stralend schone ruiten geleverd door de glasbewassing van Ruitenheer.

Wilt u graag meer weten over onderhoud dat wordt uitgevoerd door Ruitenheer? Of wilt u meer weten over onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op via info@ruitenheer.nl Of klik hier!
Ontvangt u liever direct een vrijblijvende offerte? Het indienen van uw aanvraag is ook mogelijk via info@ruitenheer.nl

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer heeft als missie haar klanten volledig te bedienen en de zorgen te ontnemen op het gebied van service en onderhoud. Met ruim 44 jaar ervaring zijn wij uw geschikte partner.

24/7 bereikbaar

Ruitenheer is één van de grootste 24-uurs service en onderhoudsbedrijven. Wij zijn altijd en overal bereikbaar!

Landelijke dekking

Ruitenheer is in elke regio beschikbaar. Dit komt omdat Ruitenheer door het hele land verspreid zit. Hierdoor zijn we in staat om bedrijven altijd en overal te ondersteunen.

Eigen gediplomeerde medewerkers

Ruitenheer werkt met eigen opgeleid personeel. Onze investering van energie, tijd en geld in de medewerkers loont en leidt aanhoudend tot verbreding en vergroting van kennis en ervaring binnen onze organisatie.

Eigen hoogwerker vloot

Ruitenheer beschikt over een eigen hoogwerker park met meerdere hoogwerkers tot 45 meter hoog. We kijken zorgvuldig naar de situatie en stellen vervolgens een plan op. Dit zorgt voor een verduidelijking waarom de gekozen hoogwerker nodig is voor de situatie.

#gevelsalmere

Lees ook deze berichten

[test_dump]