Kinderkerstfeest voor 1000 kinderen!

Ruitenheer bezorgt 1000 kinderen een feestelijke kerst!

Ruitenheer zoekt Almeerse gezinnen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Ruitenheer zoekt Almeerse gezinnen die vanwege beperkte financiële middelen het niet kunnen veroorloven om hun kind(eren) een passend kerstcadeau te geven. Op woensdag 21 december organiseert Ruitenheer namelijk het Ruitenheer Kinderkerstfeest waarbij Almeerse kinderen die in armoede opgroeien, een feestelijk kerstcadeau kunnen ophalen.

Op deze winterse december dag is het supportersplein van voetbalclub Almere City omgetoverd tot een Winterwonderland voor het Ruitenheer kinderkerstfeest, waarbij de kinderen met een tijdslot van 15 minuten hun cadeau kunnen ophalen. Dit initiatief is in samenwerking met Almere City FC , waarmee Ruitenheer al jaren lang een fijne samenwerking heeft. In het verleden prijkte de naam Ruitenheer al achttien jaar op de jeugdshirts van zowel FC Omniworld als Almere City FC. Momenteel is Ruitenheer de hoofdsponsor van de Ruitenheer Football Academy van Almere City.

Maatschappelijk betrokken

Ruitenheer is een bedrijf dat maatschappelijk, sociaal en sportief betrokken is. Naast de sponsoring bij diverse sportclubs ondersteunt Ruitenheer ook vele stichtingen, instellingen en goede doelen welke uitzonderlijk goed werk verrichten voor de maatschappij. Dit heeft zich het afgelopen jaar geuit in verschillende campagnes, acties en samenwerkingen. Sinds kort heeft Ruitenheer  Het Ruitenbeertjes team! geïntroduceerd, deze knuffelberen zijn er om mensen en of kinderen te steunen die een knuffel kunnen gebruiken.

Aanmelden voor het Ruitenheer Kinderkerstfeest kan tot maandag 12 december. Stuur een mail naar kerst@ruitenheer.nl en vermeldt in deze mail het aantal kinderen, leeftijd en geslacht. Let op! Wees er snel bij, voordat de plekken vergeven zijn!

Het delen van dit bericht wordt gewaardeerd!

Meld je nu aan voor het Kinderkerstfeest! Stuur een mail naar:

kerst@ruitenheer.nl

Bekijk hier het bericht:

Ruitenheer Nederland (@ruitenheer) • Instagram-foto’s en -video’s

kinderkerstfeest Ruitenheer feest kerst 1000

 

 

 

Lees ook deze berichten

[test_dump]