Ruitenheer Nederland en Almere City FC: een verlengd partnerschap met passie en prestige

Ruitenheer Nederland verlengt succesvolle samenwerking met Almere City FC

Ruitenheer Nederland deelt met trots de verlenging van de succesvolle samenwerking met Almere City FC over een periode van maar liefst 3 jaar. Deze aankondiging markeert niet alleen een voortzetting van een vruchtbare samenwerking, maar benadrukt ook de diepgewortelde betrokkenheid van Ruitenheer bij de voetbalgemeenschap van Almere.

Toewijding aan ontwikkeling: de Ruitenheer Football Academy

De verlenging van de samenwerking betekent niet alleen een voortzetting van de naamverbinding, maar ook een verdere toewijding aan de ontwikkeling van jong voetbaltalent via de Ruitenheer Football Academy. Als een essentieel onderdeel van Almere City FC speelt deze academy een cruciale rol in het kweken van toekomstige sterren en draagt bij aan de groei van de betaald voetbal organisatie.

Almere City FC

De academy

De academy is niet alleen een broedplaats voor talent, maar ook een plek waar waarden zoals discipline, teamwork en doorzettingsvermogen worden overgebracht op de volgende generatie sporters. Ruitenheer is vastbesloten om niet alleen financiële steun te bieden, maar ook actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze jonge talenten, hen te inspireren en te begeleiden op hun weg naar succes.

Familiebanden: René ter Borgh en Almere City FC

Een aspect dat deze aankondiging nog specialer maakt, is de langdurige betrokkenheid van de familie ter Borgh bij Almere City FC. René ter Borgh, de Algemeen Directeur van Ruitenheer en tevens erevoorzitter, beschouwt de club als zijn derde kind. Deze persoonlijke band gaat verder dan alleen lo234zakelijke betrokkenheid en toont de diepgewortelde genegenheid en verbondenheid tussen de familie ter Borgh en Almere City FC.

De heer ter Borgh heeft niet alleen een leidende rol in het bedrijf, maar ook in het bevorderen van sportieve excellentie en gemeenschapszin. Zijn visie en toewijding hebben een blijvende impact gehad op de club en hebben bijgedragen aan de ontwikkeling van Almere City FC als een gewaardeerde instelling in de Nederlandse voetbalwereld.

Een historisch partnerschap sinds 1979

Ruitenheer kan met trots claimen de oudste sponsor van Almere City FC te zijn, met een ononderbroken sponsorschap dat teruggaat tot 1979. Deze langdurige relatie is niet alleen een bewijs van stabiliteit maar getuigt ook van het wederzijdse vertrouwen en de gedeelde waarden die de twee entiteiten delen.

Gedurende deze periode heeft Ruitenheer niet alleen financiële steun verleend, maar heeft het ook actief bijgedragen aan de groei en bloei van Almere City FC. Dit partnerschap is niet slechts een zakelijke overeenkomst, maar eerder een partnerschap dat gebaseerd is op gedeelde passie voor sport, gemeenschap en het bevorderen van talent.

Een ondersteunende rol in de sportgeschiedenis

Als sponsor en investeerder heeft Ruitenheer een cruciale rol gespeeld in het realiseren van betaald voetbal voor de provincie Flevoland en de stad Almere. In de vroege jaren van de samenwerking droeg Ruitenheer aanzienlijk bij aan het verwezenlijken van de droom van de lokale gemeenschap om deel uit te maken van de professionele voetbalwereld.

De impact van deze bijdrage gaat verder dan het veld; het heeft een bredere invloed gehad op de sociaal-economische ontwikkeling van de regio. Ruitenheer heeft niet alleen een sportteam gesponsord, maar heeft ook bijgedragen aan het versterken van de lokale identiteit, het stimuleren van economische groei en het bevorderen van een gezonde levensstijl.

Almere City FC

Een blik op de toekomst

Met de verlenging van deze samenwerking bevestigt Ruitenheer Nederland niet alleen een traditie, maar legt het ook het fundament voor verdere groei en succes voor Almere City FC en de bredere regio. Dit is niet alleen een viering van het verleden maar ook een uiting van toewijding, passie en een gezamenlijke visie op het belang van sport in de samenleving.

Ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen

De komende jaren beloven opwindende ontwikkelingen en nieuwe uitdagingen. Ruitenheer is vastbesloten om samen met Almere City FC nieuwe hoogten te bereiken en bij te dragen aan de voortdurende groei en bloei van de club en de gemeenschap. Het partnerschap tussen Ruitenheer Nederland en Almere City FC blijft niet alleen een voorbeeld van een succesvolle zakelijke samenwerking maar ook een inspiratie voor de bredere sportwereld.

Ware partnerschap 

In een tijd waarin sport niet alleen entertainment is maar ook een krachtig instrument voor sociale verandering, benadrukt dit partnerschap de impact die bedrijven kunnen hebben door actief betrokken te zijn bij de gemeenschap en het bevorderen van sportieve waarden. Ruitenheer Nederland kijkt met opwinding en vastberadenheid uit naar de komende jaren, waarin het partnerschap met Almere City FC ongetwijfeld nieuwe hoogten zal bereiken. 🫱🏼‍🫲🏽

Volg ons op linkedin

Als je geïnteresseerd bent in meer nieuws over onze organisatie en onze betrokkenheid bij andere initiatieven, nodigen we je uit om ons te volgen op LinkedIn. Hier delen we regelmatig updates over onze projecten en onze betrokkenheid bij andere sociale initiatieven. Klik hier om naar onze LinkedIn-pagina te gaan en ons te volgen.

Benieuwd naar nog meer van zulke soort verhalen? bekijk dan onze andere blogs.

Lees ook deze berichten

[test_dump]