Sponsor Almere City Football Academy – Ruitenheer voor het 2e seizoen hoofdsponsor

Ruitenheer en de Football Academy zijn niet meer van elkaar te scheiden. Na een prachtig seizoen voor diverse jeugdelftallen en de doorstroom van veel jeugdspelers naar het eerste elftal, heeft Ruitenheer de hoofdsponsoring van de Football Academy wederom met één seizoen verlengd. Ruitenheer staat zo ook het aankomend speelseizoen op de wedstrijdtenues van de Almeerse jeugdteams en is bovendien goed zichtbaar op het jeugdcomplex. De toekomstige directie van Ruitenheer is voor de nieuwe verbintenis bij Almere City Fc langs gegaan.

Ruitenheer is inmiddels twee seizoenen naamgevend sponsor en partner van de Almere City Football Academy en hier zijn wij trots op! Manager Voetbalontwikkeling Jurgen Seegers van Almere City spreekt vol lof: “De teams van de Ruitenheer Football Academy hebben afgelopen seizoen uitstekende prestaties geleverd. Het is prachtig dat dit mooie bedrijf opnieuw achter ons blijft staan als sponsor. Mede door de support van Ruitenheer kunnen we verder bouwen aan het fundament van de opleiding en onze sportieve ambities blijven realiseren.”

Commercieel Manager van Almere City Wouter Griekspoor: ,,In het verleden prijkte de naam Ruitenheer al achttien jaar op de jeugdshirts van zowel FC Omniworld als Almere City FC. Algemeen directeur René ter Borgh was met Ruitenheer aan het begin van de eeuw één van de meest prominente voorvechters voor betaald voetbal in Almere. Wij zijn dan ook ontzettend trots dat hij zijn commitment aan de club en de jeugdopleiding opnieuw heeft uitgesproken.”

De Ruitenheer Football Academy past exact de Ruitenheer visie. Scott van diggelen, oud jeugdspeler van Almere City Fc en nu werkzaam als marketeer bij Ruitenheer zegt hier het volgende over:  “Naast het ondersteunen en opleiden van jeugdspelers doen we dit ook in het bedrijfsleven. Zo hebben we al meerdere jeugdspelers als stagiaires mogen laten proeven aan het bedrijfsleven. Dit zorgt ervoor dat Ruitenheer en Almere City FC op zowel zakelijk als sportief betrokken zijn!”

Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, succes mannen!

sponsor 2de seizoen almere city

Op de foto van links naar rechts de toekomstige directie van Ruitenheer: Bertram de Langen, Jordy ter Borgh, Wouter Griekspoor (Almere City Fc), Danny Scheffmann.  Foto: Ron Baltus / sportshots.pro

Lees ook deze berichten

[test_dump]