Werknemer van het 1ste kwartaal!

Jaaroverzicht 2021

Werknemer van het kwartaal.

Elk kwartaal word er door de managers van elke afdeling iemand aangewezen waar van hun denken dat zij de titel ‘werknemer van het kwartaal’ verdienen. Elke manager laat weten waarom zei vinden dat de door hun gekozen werknemer die titel zou verdienen. Na dat de inschrijvingen zijn gedaan word de werknemer van het kwartaal gekozen door de directeur en manager P&O.

Marketing collega Quincy de Jong werknemer van het eerste kwartaal!

Vandaag heeft Joyce Tijssen Manager P&O onze marketing collega Quincy de Jong verrast met een mooie bos bloemen, lekkere doos Merci, een cadeaubon en de mogelijkheid om 500 euro te doneren aan een goeddoel naar keuzen. Quincy is namelijk verkozen als werknemer van het kwartaal!

Ruitenheer is trots op hoe de Medewerkers zich inzetten, betrokken zijn en de kwaliteit waarborgen waar we met z’n allen naar streven. Onze enthousiaste collega’s stralen dit ook uit naar onze klanten. Elk kwartaal zet Ruitenheer een collega in het zonnetje die dit de afgelopen periode extra heeft laten zien. Het eerste kwartaal is dat onze marketing collega Quincy geworden.

Werknemer van het kwartaal - Quincy

“Vorige week donderdag ben ik door Ruitenheer Nederland BV verrast. Ik ben verkozen tot medewerker van het kwartaal en heb daar bij een mooie bos bloemen, merci en cadeaubon mogen ontvangen. Ook mocht ik 500 euro doneren aan een goeddoel naar keuze. Ik heb gekozen voor Stichting ALS Nederland Dit omdat mijn oma hier aan is overleden, dit geeft mij de kans om iets voor haar terug te doen. Graag spreek ik mijn waardering uit dat ik verkozen ben tot medewerker van het kwartaal. Bedankt!” Aldus Quincy

Stichting ALS Nederland heeft ook gereageerd. “Wauw, wat een mooi initiatief! En natuurlijk super dat je voor ons hebt gekozen. Bedankt voor jouw donatie! 🧡”

Wie zal de volgende werknemer van het kwartaal worden?

Ruitenheer is trots op al haar medewerkers en kijken nu al uit naar het tweede kwartaal. Wij zijn benieuwd wie dan medewerker van het kwartaal wordt. Wat wij ieder geval zeker weten is dat al onze medewerkers geweldige inzet tonen en dat wij daar super trots op zijn on geacht wie de volgende titel zal krijgen.

Gefeliciteerd Quincy met je prijs medewerker van het kwartaal en de mooie stichting waar de donatie naar toe gaat!

#Gefeliciteerd #Kwartaalmedewerker #Ruitenheer #Trots #StichtingALS #ALS

Lees ook deze berichten

[test_dump]