1ste werkzaamheden bij Eigen Haard zijn van start gegaan!

De werkzaamheden bij woningcorporatie Eigen Haard Amsterdam zijn van start gegaan!

EigenhaardRuitenheer is trots op deze nieuwe klant. Woningcorporatie Eigen Haard is met zijn ruim 50.000 woningen een enorme aanwinst binnen het bedrijf. Ruitenheer gaat alle complexen van Eigen haard voorzien van stralende ramen, onze glasbewassing specialisten zijn deze week van start gegaan en zullen de komende maanden hard aan de slag gaan!

Wij hopen op een voorspoedige samen werking met Eigen haard maar dat zal zeker lukken.

Glasbewassing

Met ruim 40 jaar ervaring zijn wij dé partner voor glasbewassing van uw locaties. Wij hebben een landelijke dekking en zijn 24/7 bereikbaar. Met een hecht en betrokken team met eigen gediplomeerde medewerkers zijn wij bevlogen en een samenwerkingspartner die met u meedenkt, flexibel is en kwaliteit en professionaliteit voorop heeft staan♦️

Specialist
Wij werken uitsluitend met enthousiaste, gespecialiseerde en deskundige specialisten. Onze mensen vinden wij belangrijk en wij investeren veel in onze medewerkers en geven ze alle ruimte om zich te bekwamen in het vak door het volgen van trainingen en opleidingen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat onze medewerkers altijd over voldoende middelen, materialen én tijd beschikken om hun werk kwalitatief op het hoogste niveau uit te voeren.

Telescopisch glasbewassing
Telescopisch glasbewassing is het bewassen van hoge ramen vanaf de grond, waarbij gebruik wordt gemaakt van een telescoopsteel met borstel. De telescoopsteel komt tot een hoogte van maar liefst 15 meter. Op deze manier kan elk raam en elke gevel op hoogte met gemak worden bewassen. Om de kwaliteit van excellente glasbewassing te borgen gebruiken wij camera’s op het telescopische steel voor inspectie van ramen en dakgoten. Dit hanteren wij als een van de controlemiddelen voor de wassteel methode.

Osmose water
Wij gebruiken een eigen osmose-unit. Zo vermijden wij additioneel transport voor de levering van osmose water.

Open vacatures

Eigenhaard - vacature glazenwasserDoor onder andere deze grote opdracht hebben we weer ruimte voor nieuwe collega’s! Wij zijn opzoek naar glasbewassing specialisten. www.ruitenheer.nl/vacatures

Wij zijn op zoek naar glazenwassers in verband met de uitbreiding van onze diensten.
Met mooie klanten zoals de Eigen haard, Schouten toren, Delftse Poort en de hoogste woontoren van de Benelux: De Zalmhaven maakt Rotterdam dé plek waar jij als glazenwasser wil werken!

Wil jij werken bij hét toonaangevende bedrijf in service en onderhoud van Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ruitenheer is één van de grotere 24-uurs service en onderhoudsbedrijven van Nederland en heeft ruim 40 jaar ervaring in de meest uiteenlopende branches. Van overheid tot gezondheidszorg, van industrie tot dienstverlening. 100% tevreden klanten, daar doen we het voor! Of het nu een woning is op de begane grond of een torenhoog flatgebouw, jij zorgt altijd voor een vlekkeloos uitzicht.

Ben jij diegene die wij zoeken?
Stuur dan je motivatiebrief (inclusief CV) naar sollicitatie@ruitenheer.nl

Lees ook deze berichten

[test_dump]