Schoonmaakbedrijf Den Haag

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf Den Haag

Schoonmaakbedrijf in Den Haag

Ons schoonmaakbedrijf kan u helpen bij het hygiënischer, frisser en schoner maken van uw werkruimte of een andere plek die schoongemaakt moet worden. Heeft u zelf geen tijd om uw bedrijfspand schoon te houden? Dan is het verstandig om dit door een externe partij te laten doen.

Ons schoonmaakbedrijf

Ruitenheer is een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Den Haag. Alle onze professionals bij Ruitenheren zijn in bezit van of in opleiding voor een diploma. Wij maken gebruik van onze eigen productlijn, wat betekend dat wij hierdoor zelf kunnen zorgen voor een goede kwaliteit. Daarnaast zijn deze producten ook nog eens milieuvriendelijk. Met bijna 40 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf zijn wij ons ook gaan specialiseren in andere diensten, namelijk:

Het voordeel hiervan is dat u niet met meerdere bedrijven hoeft samen te werken, maar meerdere diensten bij één partij kan afnemen. U hoeft, daardoor minder papierwerk te regelen. Is er iets aan de hand? Dan is onze klantenservice 7 dagen per week 24 uur per dag beschikbaar. Ruitenheer vindt maatschappelijk ondernemen erg belangrijk. Dat is dan ook de reden dat wij als bedrijf veel stichtingen en verenigingen sponsoren.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Den Haag?

Een vies kantoor zorgt voor een slechte indruk. Neemt u uw klanten en werknemers serieus? Overweeg dan een schoonmaakbedrijf in te huren. Overigens is dit zeker niet alleen belangrijk voor het achterlaten van een goede indruk, maar ook voor goede werkprestaties en een lager ziekteverzuim. Een ander voordeel is dat u meer tijd heeft voor andere activiteiten wanneer u het schoonmaken uitbesteed. Genoeg redenen om een schoonmaakbedrijf in te huren voor uw schoonmaakwerkzaamheden!

Samenwerken met een schoonmaakbedrijf in Den Haag

Bent u benieuwd naar wat ons schoonmaakbedrijf  voor u kan betekenen? Vraag dan een offerte aan, dan kijken wij samen hoe wij uw werkruimte schoner, frisser en hygiënischer kunnen maken. Wilt u meer informatie over onze schoonmaakdiensten in Den Haag of andere steden? Neem dan contact op met ons 24-uurs service op het nummer 088 697 55 60!

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu