Schoonmaakbedrijf Maastricht

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Maastricht

Schoonmaakbedrijf Maastricht

Ruitenheer, uw schoonmaakbedrijf Maastricht

Bent u opzoek naar een schoonmaakbedrijf Maastricht? Dan bent u bij Ruitenheer aan het juiste adres. Naast ons schoonmaakbedrijf in Maastricht bieden wij een landelijke dekking van schoonmaakwerkzaamheden. Ruitenheer is naast de schoonmaakbranche ook werkzaam in andere branches. Zo kunt u Ruitenheer inschakelen voor onder meer glasenwassersgevelonderhoudschilderwerkcalamiteitendiensten en nog vele andere diensten! Met bijna 40 jaar ervaring bieden wij u een uitstekende service op onder andere het gebied van schoonmaak.

Professioneel schoonmaakbedrijf Maastricht

Een schone werkomgeving werkt prettiger. Onze schoonmaakwerkzaamheden zorgen voor een vermindering van stofdeeltjes en bacteriën in uw bedrijfspand. Dit zorgt er niet alleen voor dat de productiviteit van uw werknemers stijgt, maar ook het ziekteverzuim kan dalen, met ruim één procent! Straal een hygiënisch en schoon bedrijf uit naar uw klanten met de diensten van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht. Wij bieden een uitgebreide en professionele service in alle soorten bedrijfspanden.

Smetteloos en bacterievrij met ons schoonmaakbedrijf Maastricht

De medewerkers van ons schoonmaakbedrijf in Maastricht gaan professioneel te werk. Zo passen zij zich aan uw bedrijfscultuur aan en gaan ze onopvallend en grondig te werk. Naast het feit dat wij alleen gebruik maken van milieuvriendelijke schoonmaakproducten, vinden wij maatschappelijke betrokkenheid uiterst belangrijk. Zo sponsoren wij meerdere sportclubs zoals Jupiler League club Fortuna Sittard, maar ook stichtingen, zoals KIKA. Hierdoor proberen wij een positieve bijdrage aan de samenleving te leveren.

Onze 24/7 schoonmaakservice voor schoonmaak buiten werktijden om

Mocht u het druk hebben en wilt u niet gehinderd worden door de schoonmakers, dan bieden wij u een goede uitkomst. Ruitenheer is met haar schoonmaakbedrijf Maastricht 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar. U kunt dus eenvoudig gebruik maken van onze schoonmaakwerkzaamheden buiten uw werktijden om. Kom de volgende dag in een nette en hygiënische werkomgeving aan. Zowel uw medewerkers als uw klanten zullen honderd procent profiteren van deze schone omgeving. Bent u geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Voor vragen of advies kunt u gerust contact met ons opnemen (088 697 55 60).

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu