Schoonmaakbedrijf Nijmegen

  1. Home
  2. |
  3. Locatie’s
  4. |
  5. Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen?

Heeft u een drukke agenda en geen tijd voor het schoonmaken van uw bedrijfspand? Laat ons schoonmaakbedrijf u helpen! Zowel onze expertise op het gebied van schoonmaken als onze 24/7 service zullen u ten dienst staan. Wij behoren tot de grotere schoonmaakbedrijven in Nederland.

Ruitenheer hét schoonmaakbedrijf in Nijmegen!

Er zijn vele redenen om van ons schoonmaakbedrijf in Nijmegen een dienst af te nemen! Zo hebben wij al ruim 35 jaar ervaring op het gebied van schoonmaken. Met onze 24/7 service werken wij gemakkelijk buiten uw kantoortijden om. Het is dan ook geen enkel probleem om ons na 18:00 in te zetten! De diensten die wij leveren zijn van professionele aard. Zo weten onze ervaren medewerkers uw bedrijfsruimte in een korte tijd brandschoon te krijgen. Door het verwijderen van bacteriën en stofdeeltjes verbetert u de werkprestaties van uw medewerkers. Zo kan het ziekteverzuim met ruim één procent dalen!

Maatschappelijk betrokken

Naast onze service en professionele schoonmaakwerkzaamheden hechten wij veel waarde aan het maatschappelijke belang. Vandaar dat onze lijn schoonmaakmiddelen milieuvriendelijk geproduceerd is. Ruitenheer zorgt er tevens voor dat het stadion van AZ Alkmaar er altijd tip top uitziet en wij zijn sponsor van het business team van voetbalclub AZ. Ook zijn wij onder meer trotse sponsor van stichting KIKA en nog veel meer stichtingen en verenigingen!

Wij maken schoon als u daar tijd voor heeft!

In tegenstelling tot vele schoonmaakbedrijven in Nijmegen biedt Ruitenheer een 24-uurs service. Hierdoor is ons schoonmaakbedrijf niet alleen 24/7 bereikbaar, maar ook inzetbaar. Zo kunnen wij buiten werktijden om schoonmaken zodat wij u niet in de weg lopen. Dat is bij Ruitenheer geen enkel probleem. Wilt u samenwerken met een gecertificeerd schoonmaakbedrijf in Nijmegen? Voor vragen kunt u ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 088 697 55 60 of vraag vrijblijvend een offerte aan! Dan kijken we samen naar wat de mogelijkheden zijn.

Zit uw bedrijf op een andere plaats gevestigd? Geen probleem! Zo zijn wij onder andere beschikbaar als schoonmaakbedrijf in Arnhem.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna.

Vrijblijvend een offerte voor uw schoonmaakbedrijf?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Voegwerken

Ruitenheer is gespecialiseerd in het herstel van bijna alle gevels en geveldelen. Tijdens het gevelonderhoud kunnen wij uw gevel voorzien van nieuw voegwerk, zodat deze er weer als nieuw uit ziet en u op lange termijn kosten bespaard.

Hydrofoberen en conserveren

Een essentieel onderdeel bij het gevelonderhoud is het behouden van de goede staat van uw gevel, nadat deze is gereinigd. Bij een gemetselde gevel kunt u denken aan hydrofoberen of impregneren en bij kunststof en/of aluminium geveldelen kunnen deze worden geconserveerd met speciaal hiervoor gemaakte middelen.

Gevelonderhoud: óók glasbewassing

Na het gevelonderhoud ziet uw gevel er weer schoon uit, maar daar horen natuurlijk ook schone ramen bij. De glazenwassers van Ruitenheer doen hun werk op vakkundige wijze, zonder op te vallen. Onze glazenwassers zijn in het bezit van het vakdiploma ‘Glazenwasser’ en ‘Glasbewassing in uitzonderingssituaties’.

Onze gevelonderhoud projecten

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Gevelonderhoud in Hoofddorp

Menu