Schoonmaakbedrijf Zeeland

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Zeeland die u 24 uur per dag en zeven dagen per week aan een grondige schoonmaakbeurt kan helpen? Dan zit u goed bij Ruitenheer!

Onze medewerkers kunnen u te allen tijde helpen aan een schone werkvloer, wat zowel op korte als op lange termijn enkel voordelen met zich meebrengt. Middels specialistisch schoonmaakwerk en eigen producten streven wij voor iedere klant naar perfectie.

Een schone werkvloer is niet alleen fijn voor uw personeel; ook straalt het professionaliteit uit naar uw klanten en andere bezoekers. Echter voorziet dit schoonmaakbedrijf in Zeeland meer dan alleen kantoren en bedrijfspanden van een frisse opknapbeurt. We zijn namelijk ook gespecialiseerd in het grondig reinigen van bijvoorbeeld bouw en evenementen en reiniging in de voedingsmiddelen industrie.

Spreken de voordelen van dit schoonmaakbedrijf in Zeeland u aan en gaat u graag een samenwerking met ons aan om verzekerd te zijn van een schone werkvloer?

Wacht dan niet lang en neem contact op met Ruitenheer!

Naast ons contactformulier kunt u ons gerust bellen via 088-6975560

Of een mailtje sturen naar info@ruitenheer.nl
en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen!

Waarom kiezen voor Ruitenheer?

Ruitenheer heeft al jarenlange ervaring wat betreft schoonmaak en weet dan ook precies wat de klant van ons verwacht. Met een eigen lijn aan schoonmaakproducten van de beste kwaliteit bieden wij u niet alleen gedreven en ervaren medewerkers, maar ook nog eens schoonmaakproducten van de bovenste plank. Daarnaast zijn er nog veel meer redenen om voor Ruitenheer te kiezen als schoonmaakbedrijf in Zeeland.

24 uur service en onderhoud

Wij snappen als geen ander dat het op sommige werkvloeren niet erg handig is als er tijdens de werkzaamheden wordt schoongemaakt, ondanks dat onze medewerkers grondig én onopvallend aan het werk gaan. Daarom levert Ruitenheer 24 uur service en gaan wij dus door wanneer u stopt. Geen negen tot vijf mentaliteit; u kunt ons altijd bellen wanneer u ons nodig heeft. Dus ook in de avond, in de nacht en in het weekend.

Gediplomeerde specialisten

Wat wij doen, willen we goed doen. En daarom werkt Ruitenheer als schoonmaakbedrijf in Zeeland enkel en alleen met specialisten die ervoor zorgen dat uw werkvloer weer spic en span is na de schoonmaakbeurt. Zo willen we al onze klanten het optimale bieden en willen we ervoor zorgen dat we de volgende keer weer bij u terug mogen komen!

Landelijke dekking

Door onze landelijke dekking zijn we overal in Nederland te vinden. Heeft u een kantoor in Zeeland dat schoongemaakt moet worden? Dat regelen wij! Maar ook als u een klus voor ons heeft in Sittard, pakken wij deze met beide handen aan. U vraagt, wij draaien. Waar dan ook.

Beschikt over eigen hoogwerker vloot

Eén van de redenen waarom wij vrijwel iedere klus aan kunnen nemen is omdat wij beschikken over een eigen hoogwerker vloot. Hierdoor maakt het niet veel uit op welke hoogte u een klus voor ons heeft en kunnen we alles voor u schoonmaken wat u maar wilt. Op welke hoogte dan ook; wij staan voor u klaar!

Onze projecten in Zeeland

Specialistisch schoonmaakwerk

Naast ons schoonmaakwerk op kantoor kunnen wij u ook helpen met bijvoorbeeld bouw- en evenementenschoonmaak, hygiëne care en vloeronderhoud!

Eigen lijn schoonmaakproducten

Omdat wij enkel met producten van de beste kwaliteit willen werken, hebben wij onze eigen lijn met schoonmaakproducten voor een optimaal resultaat bij onze klant.

Milieuvriendelijke producten

Als schoonmaakbedrijf in Zeeland denken wij ook aan de wereld om ons heen. Om die reden werken wij alleen met milieuvriendelijke producten.

Overige dienstverlening in Zeeland

Ruitenheer is meer dan alleen schoonmaken. Ook voor andere diensten, zoals gevelonderhoud, calamiteitendienst en schilderwerk gaan wij de samenwerking graag met u aan. Ook profiteren van de voordelen van het in zee gaan met Ruitenheer? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen!

Ook profiteren van de voordelen van in zee gaan met Ruitenheer?

Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan en kijk wat we voor u kunnen betekenen!