Specialistisch onderhoud

Onderhoud op maat

Bij Ruitenheer snappen wij dat u zuinig bent op uw panden. Het is immers een deel van uw kapitaal. Laat daarom het beheer en onderhoud van uw pand over aan Ruitenheer. Ruitenheer heeft een jarenlange ervaring met beheer en onderhoud van panden.

Snelle en efficiënte service

Scherpe tarieven

Planning en advies voorafgaand

Alle verwante activiteiten bij de hand

Onderhoud in de juiste handen

Bij Ruitenheer kunt u rekenen op een proactieve houding. Wanneer wij efficiëntere of slimmere oplossingen zien binnen onze serviceverlening, dan bent u de eerste die hiervan zal profiteren! Ruitenheer ziet zich als een samenwerkingspartner bij het onderhoud van uw pand en dit werkt! Bedrijven die eerder pand onderhoud uitbesteden waren woningbouwverenigingen, gemeenten, verenigingen van eigenaren en vastgoedbeheerders.

Klantgericht onderhoud

Een enthousiast team van vakmensen staat voor u klaar, wanneer u kiest voor onderhoud bij Ruitenheer. Klantgerichtheid en duurzaamheid zijn factoren die een belangrijke rol spelen bij het onderhouden van uw pand. Om deze reden maakt Ruitenheer alleen gebruik van duurzame materialen.

Tijdens het onderhoud van uw pand zorgen wij voor zo min mogelijk overlast en dat u zo lang mogelijk hiervan kan genieten. De medewerkers van Ruitenheer werken secuur en volgens een planning, zodat vertragingen zo veel mogelijk beperkt worden.

Vrijblijvend een offerte voor uw Onderhoud Pand?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ruitenheer of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Bel naar 088-6975560, wij adviseren u graag.

Onze onderhoud projecten

Benieuwd naar onze diensten of wilt u meer informatie ontvangen?
Neem dan contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contactinformatie

Transistorstraat 71
1322 CK Almere

Menu